I en tid, hvor intet er som det plejer, er det vigtigt at kende til, hvad der er vigtigt for forbrugerne lige nu, så du kan putte de rette ingredienser i marketing-gryden, og dermed servere de rette budskaber for dine kunder.

Vi har derfor inviteret Gitte Elkær, Analysechef ved Jysk Fynske Medier, til at holde et webinar om de forbrugertrends, de har identificeret blandt de moderne forbrugere.

Gitte Elkær stiller skarpt på de moderne forbrugere og har identificeret en række trends, som er relevante at kende til, når du vil i kontakt med forbrugerne lige nu. Det er blandt andet viden om, at forbrugerne har brug for hjælp til at spare tid og til at tage færre beslutninger, at de gerne vil have oplevelser, men ikke vil spilde tiden. At de har store forventninger til, at bæredygtighed er taget seriøst. Vi kommer også omkring fremtidens arbejdsplads og forventninger fra de nye generationer på arbejdsmarkedet

Jysk Fynske Medier når hver uge ud til mere end 2 mio. personer i Danmark vil 13 dagblade, 57, ugeaviser, 5 radiostationer og et hav af sites og apps. I deres analyseafdeling laver de troværdige og værdifulde analyser, der skaber viden om læsere, brugere og lyttere, og omsætter analyseresultaterne til brugbar viden.

Marketing á la Carte

Marketing á la Carte præsenterer et menukort spækket med lette marketingemner, så du frit kan sammensætte lige præcis den menu, der passer til dig og din virksomhed. I elleve serveringer kan du få en smagsprøve på forskellige marketingdiscipliner - alle tilsat en god portion netværk, sparring, faglig viden samt en lang række praktiske fif, som du kan gå hjem og bruge i din markedsføring med det samme.

Når du deltager på et af arrangementerne på menukortet, får du en invitation til Marketing á la Cartes LinkedIn-gruppe. 

Her vil vores dygtige oplægsholdere og spændende cases komme med ekstra ingredienser til din marketinggryde, og du får mulighed for online sparring med et fællesskab af andre marketinginteresserede. 

Webinaret er afholdt - men se videoen af det herunder

Marketing á la Carte - fra menukortet

23. februar 2021
kl. 08:30 - 10:00
Webinar
Gratis
Tanja Marek
tamar@businesskolding.dk
60706027