Kom med i et innovativt og givende netværk, hvor vi ser ind i 3D-prints muligheder og udfordringer for den enkelte virksomhed.

3D-print eller AM (Additiv Manufacturing) dækker over rigtig mange ting, og der er mange holdninger og forventninger til teknologien.

Gennem netværksmøder vil vi prøve at få styr på det konkrete i teknologien - dét man som virksomhed skal forholde sig til, når man ser ind i AM. Ligeledes vil vi se ind i hvilke muligheder der er for at få hjælp til at komme i gang med AM (f.eks. støtteordninger, medfinansiering eller rådgivning).

Netværket henvender sig til virksomheder som er nysgerrige på 3D-print og som er i tvivl om 3D-print er noget for dem:

  • Hvad kan 3D-print bruges til?
  • Hvilke fordele kan det give?
  • Hvilken muligheder åbner sig i fremtiden?
  • Hvad koster det?

Business Kolding faciliterer netværket, men det vil langt hen af vejen være medlemmerne af netværket der sætter dagsordenen for netværksmøderne (dvs. indhold, form, tidspunkt m.m.). Som udgangspunktet går møderne på skift mellem medlemsvirksomhederne.

Netværket kan invitere f.eks. oplægsholdere og leverandører af 3D-printudstyr til møderne. Der kan også trækkes på GTS-institutter som FORCE Technology eller Teknologisk Institut samt vidensinstitutioner som Nexttech/IBA. Der vil løbende blive evalueret med henblik på valg af emner samt fortsatte behov.

Deltagelse i netværket er gratis, men der kan forekomme udgifter ved indkøb af eksterne oplægsholdere eller andet.

Netværket er for virksomheder fra de 7 kommuner i Trekantområdet, og er åbent for nye deltagere, dog er der plads til max. 15 deltagere.

25. januar 2022
kl. 07:45 - 10:00
Pakhuset
Sdr. Havnegade 7
6000 Kolding
Gratis

Arrangementet er afholdt.

Lars Bo Frederiksen
lbf@businesskolding.dk
+45 4110 4106