Kolding Kommunes affaldsafdeling Redux – Affald og Genbrug, har som noget nyt gjort det muligt for virksomheder at hente genbrug helt gratis.

Redux – Affald og Genbrug samler genbrug ind i tonsvis fra genbrugspladserne, det handler om, at vi skal lære at lade gode ting og materialer leve længere, gerne ved at skabe en forretning ud fra dem. Derfor vil det nu være lettere for erhvervslivet at arbejde med bæredygtighed, fx med genbrugsmaterialer, ved at sælge genbrugsting eller producere nye varer af brugte materialer.

Business Kolding og Redux inviterer derfor interesserede virksomheder til en rundvisning og gennemgang af ordningen. Efterfølgende vil det være muligt at tage genbrug med hjem.

Læs mere om ordningen her: Hent gratis genbrug i Skatkammeret (kolding.dk)

Tilmelding

Ja, jeg accepterer betingelserne.

Håndtering af persondata i Business Kolding

Ved tilmelding, accepterer du samtidig, at Business Kolding (dataansvarlig) behandler dine indtastede data i tråd med persondataloven, og på nedenstående betingelser:

  • Dine indtastede oplysninger overføres og gemmes i Business Koldings interne IT-systemer
  • Oplysningerne indsamles og behandles ifm. arrangementshåndtering og efterfølgende erhvervsservice til den pågældende virksomhed
  • Oplysningerne gemmes i min. 5 år efter arrangementet, jfr. gældende lovgivning, herunder regnskabsloven
  • Eventuelle deltagerlister (navn og virksomhed) kan distribueres til arrangementets deltagere, samt oplægsholdere
  • Ved nogle arrangementer vil der blive taget billeder og video, som bruges ifm. medie- og presseomtale, og på Business Koldings hjemmeside og sociale medier
  • Oplysningerne behandles udelukkende af medarbejderne hos Business Kolding og videresælges ikke til tredjepart
  • Du har iflg. persondataforordningen ret til indsigt, sletning eller blokering af registrerede data eller indsigelse, og berigtigelse af oplysninger, der er urigtige, vildledende eller på lignende måde er behandlet i strid med lovgivningen
  • Du kan klage over behandlingen af personoplysninger til Datatilsynet

Læs mere om Business Koldings persondatapolitik eller kontakt Business Kolding, Sdr. Havnegade 7, 6000 Kolding. Tlf. 76 33 21 11, info@businesskolding.dk.

Ja, jeg vil gerne modtage nyheder og arrangementer.

03. oktober 2023
kl. 10:00 - 11:00
Skatkammeret
Bronzehallen
Bronzevej 3
6000 Kolding
Gratis
Jørgen Fuglsang Bruun
jfb@businesskolding.dk
+45 2342 1550