På dette workshopforløb får du mulighed for at øge din viden om virksomhedsfinansiering, og du får gennem forløbet de nødvendige værktøjer til at træffe informerede beslutninger om din finansieringsstrategi.

Du har etableret virksomhed, og er godt i gang med driften, og har brug for kompetencer til at kunne fremskaffe ekstern kapital. 

Det er, bortset fra din tid og entusiasme, helt gratis at deltage.

Du vil helt sikkert få mest ud af forløbet, hvis du kan se dig selv i følgende:  

Alle iværksættere kan få brug for at rejse kapital, uanset om de beskæftiger sig med service, håndværk, produktion eller high end teknologi. På dette forløb får du indsigt i de mange forskellige finansieringsmuligheder, der er tilgængelige for iværksættere, samt hvordan du stiller dig bedst muligt, for at skaffe kapital. På forløbet får du: 

  • Grundlæggende viden om budget og afklaring af dit konkrete kapitalbehov
  • Indsigt i forskellige finansieringskilder
  • Viden om, hvordan du etablerer kontakt til mulige banker og investorer
  • Du bliver helt skarp på dit pitch deck, forretningsplan og vigtige nøgletal, så du har de bedste forudsætninger for at lykkes med at fremskaffe kapital hos potentielle investorer
  • Gode råd til hvordan du skaber og bibeholder interessen hos mulige investorer/banker frem mod en investering, og hvordan du kan arbejde konstruktivt med dem efter investeringen

Som en del af forløbet tilbydes du 30 minutters individuel sparring med underviseren - helt kvit og frit. Denne sparring foregår efter de 4 workshop og vil danne grundlag for dit videre arbejde med finansiering i din virksomhed.

Imellem de enkelte workshops vil der være hjemmearbejde.  

Som en del af forløbet tilbydes du 30 minutters individuel sparring med underviseren - helt kvit og frit. Denne sparring foregår efter de 4 workshop og vil danne grundlag for dit videre arbejde med finansiering i din virksomhed.

Dine guides på vejen fra god idé til god forretning 

Munk Advisory ApS drives af Søren Munk, som er ekspert indenfor forretningsudvikling og kapitalfremskaffelse. Han har stor erfaring med iværksættermålgruppen, da han blandt andet er mentor og rådgiver i Venture City, Incuba og Connect Denmark. Her hjælper han startupvirksomheder med sparring omkring forretningsudvikling, finansiering, budgetlægning, værdiansættelse, pitch materiale m.v. Søren har desuden stor erfaring med evaluering af investeringscases, set fra investors perspektiv.

Workshopforløbet finder sted følgende dage:

22-11-2023 09.00 - 12.00 Online
29-11-2023 09.00 - 11.00 Online
06-12-2023 09.00 - 11.00 Online
13-12-2023 09.00 - 12.00 Online

Iværksætterdanmark

Forløbet er en del af Iværksætterdanmark. Iværksætterdanmark bliver finansieret af EU's Socialfond, og for at sikre at projektet gør sit bedste og leverer det tilbud til de danske iværksættere, skal du som deltager udfylde en række EU-dokumenter. De skal underskrives med NemID, og det er påkrævet, at alle dokumenter udfyldes og underskrives. 

Se alle IværksætterDanmarks aktuelle forløb.

Mere fra Iværksætterdanmark

22. november 2023 09:00 -
13. december 2023 12:00
Online
Gratis

Arrangementet er afholdt.

Olivia Faxhøj Lisbjerg
ofl@ehhs.dk
61884683
Tilmelding senest 20-11-2023