Kom med indenfor, når vi besøger den familieejede virksomhed Alfix. Direktør Anders Bertelsen Toft fortæller om deres arbejde som værdibaseret byggematerialeproducent. Anders vil også præsentere deres indsatser bag og rammerne for deres verdensmålscertificering (2022-2025). Dette knyttes sammen med udvalgte strategiske indsatsområder fra deres strategi inden for ESG agendaen.

Alfix er en familieejet virksomhed fra 1963, der i dag ledes af 2. og 3. generation.

De producerer bl.a. spartelmasse, vådrumsmembraner, fliseklæber og facadepuds. De har ligget på H.C. Ørsteds Vej siden 1970, men er vokset ud af rammerne. Alfix har derfor bygget ud, så de nu samlet har 13.000 kvadratmeter under tag. Virksomhedens nye distributionscenter har sedumtag, hvilket er en fordel for biodiversiteten i industriområdet, hvor virksomheden er placeret.

Alfix viser på flere måder ordentlighed, og har klare ambitioner om en ansvarlig udvikling og produktion, miljøhensyn er en helt central del af deres strategi. I 2012 vandt Alfix Byggeriets Miljøpris på baggrund af sin strategi indenfor miljø- og arbejdsmiljø. En pris som Kolding virksomheden genvandt i 2022. På produktsiden har Alfix blandt andet introduceret 2 Svanemærkede fliseklæbere til markedet, som er blevet velmodtaget i den skandinaviske byggebranche.

De har især fokus på verdensmål 8 og 12 og er verdensmålcertificeret (2022-2025) af certificeringsvirksomheden Bureau Veritas.

Der serveres kaffe, kage og lidt koldt at drikke til arrangementet.

OBS. Tilmelding efter først-til-mølle, da der max er plads til 30 deltagere.

Tilmelding

Ja, jeg accepterer betingelserne.

Håndtering af persondata i Business Kolding

Ved tilmelding, accepterer du samtidig, at Business Kolding (dataansvarlig) behandler dine indtastede data i tråd med persondataloven, og på nedenstående betingelser:

  • Dine indtastede oplysninger overføres og gemmes i Business Koldings interne IT-systemer
  • Oplysningerne indsamles og behandles ifm. arrangementshåndtering og efterfølgende erhvervsservice til den pågældende virksomhed
  • Oplysningerne gemmes i min. 5 år efter arrangementet, jfr. gældende lovgivning, herunder regnskabsloven
  • Eventuelle deltagerlister (navn og virksomhed) kan distribueres til arrangementets deltagere, samt oplægsholdere
  • Ved nogle arrangementer vil der blive taget billeder og video, som bruges ifm. medie- og presseomtale, og på Business Koldings hjemmeside og sociale medier
  • Oplysningerne behandles udelukkende af medarbejderne hos Business Kolding og videresælges ikke til tredjepart
  • Du har iflg. persondataforordningen ret til indsigt, sletning eller blokering af registrerede data eller indsigelse, og berigtigelse af oplysninger, der er urigtige, vildledende eller på lignende måde er behandlet i strid med lovgivningen
  • Du kan klage over behandlingen af personoplysninger til Datatilsynet

Læs mere om Business Koldings persondatapolitik eller kontakt Business Kolding, Sdr. Havnegade 7, 6000 Kolding. Tlf. 76 33 21 11, info@businesskolding.dk.

Ja, jeg vil gerne modtage nyheder og arrangementer.

28. maj 2024
kl. 15:00 - 17:00
Alfix
H C Ørsteds Vej 13
6000 Kolding
Gratis
Niels-Arne Lauridsen
nal@businesskolding.dk
+45 2941 7132