At være iværksætter i Trekantområdet giver dig nogle helt unikke muligheder. Områdets kommuner er nemlig gået sammen om at give dig adgang til iværksættertilbud, kurser, arrangementer og inkubationsmiljøer på tværs af alle syv kommuner.

Og mange af dem er endda gratis at benytte sig af. Iværksætteruniverset IVER dækker over dette samarbejde, hvor vi arbejder på at give dig landets bedste iværksætterservice i baghånden.

Hvor skal jeg starte?
Vi vil anbefale dig starte på Iver.dk, hvor du får det store overblik over samarbejdets tilbud. 

Informationsmøder
Du har mulighed for at deltage i informationsmøder i hele Trekantområdet. Se vores arrangementsoversigt for hvornår det næste afholdes.

Kontormiljøer
Savner du netværk i din hverdag som selvstændig, bør du overveje at gøre brug af nogle af de mange tilbud der er i Trekantområdet, for at komme ud og arbejde. Det kan du enten gøre en gang imellem eller permanent. Se oversigten over de mange kontormiljøer der er i Trekantområdet, og hvad de tilbyder.

Se herudover listen over udviklingsmiljøer i Kolding.

Iværksætterkurser
Som iværksætter i Trekantområdet har du muligheden for at blive klædt på til succes med iværksætteruddannelsen "Iværksætteri i Praksis". Uddannelsen strækker sig over 7 aftener, hvor du arbejder målrettet med din egen forretningsplan fra gang til gang, og får feedback fra både underviser og de andre deltagere. Du får desuden et netværk, ny viden samt overblik over al den hjælp du kan få - alt sammen et solidt fundament for din virksomhed.

Det koster 2.500 kroner at deltage inklusiv bogen Iværksætteri i Praksis - se kommende kurser.