Haderslevs Erhvervsråd, UdviklingVejen og Business Kolding er gået sammen og laver et netværk for unge generationsskiftere.

Er du i gang eller påtænker du/I at foretage generationsskifte, og kan du/I eller virksomheden se værdien i et fælles kompetencenetværk? Så har du nu mulighed for at deltage i vores generationsskiftenetværk. 

Ca. 60% af mindre danske virksomheder skal ejerskiftes inden for de næste 10 år. Dette er en udfordring, men lykkes som regel ved et grundig forarbejde/forberedelse herpå. Ved en overdragelse kan kompetencer og netværk gå tabt, og den fremadrettede drift og udvikling af virksomheden er afhængig af ejerlederen, netværket og kompetencer.

Vi vil gerne skabe rammerne for netværk blandt vores unge generationsskiftere, så de kan trække på hinanden og dele deres viden. Vi vil i disse rammer give et indblik i, hvordan man kan erhverve sig relevante kompetencer/netværk, når der opstår et ændret behov i virksomheden.

Omdrejningspunktet vil være virksomhedsbesøg med oplægsholder i de virksomheder, der er en del af netværket. Dertil kommer en dag med en Garuda-personanalyse med baggrund i ejerens lederprofil, med personlig feedback til ejerlederen. Netværket forløber over en periode på 12 måneder med kickoff 1. marts 2017.

Program

 • Startdato/introduktionsmøde, 1. marts 2017
  Kl. 15.00-18.00 Personprofilanalyse
  med introduktion til konceptet, og hvordan man kan arbejde med sin lederprofil. Mulighed for privat feedback – analysen er personlig og deles ikke med de andre deltagere.  
  Kl. 18.00-22.00 VIP-arrangement i Business Koldings skyboks i EWII Arena. Vi skal se KIF Kolding København vs. TM Tønder. Når kampen er slut, byder vi på en bid mad, og så vil der være mulighed for at møde spillerne.

 • Virksomhedsbesøg
  Der afholdes et besøg pr. deltager virksomhed, og virksomheden står for morgenmad mm. Vi kan/vil være behjælpelige med af finde oplægs-/foredragsholder. Virksomhedsbesøg varer fra kl. 7.45-9.45. 

 • Afslutning og afrunding på netværket, 1. marts 2018
  Efter 12 måneder afslutter vi netværket med en middag, hvor vi sammen evaluerer på forløbet.  

Pris
Netværket koster 2995,- + moms for medlemmer af erhvervsforeningerne. Prisen for ikke-medlemmer er: 9995,- + moms pr. deltager. Prisen er eksklusiv forplejning på virksomhedsbesøg, der afholdes af værtsvirksomheden.   

Netværket er begrænset til 12 deltagere!

Netværket faciliteres af Haderslevs Erhvervsråd, UdviklingVejen og Business Kolding. For spørgsmål og tilmelding kontakt venligst:


Ulrik Uhrskov
Erhvervskonsulent
+45 2326 5062
uu@udviklingvejen.dk


Jan Hyldal
Udviklingskonsulent
+45 5151 0750
jan@her.dk


Jørgen Fuglsang Bruun
Erhvervskonsulent
+45 2342 1550
jfb@businesskolding.dk