Værktøjer og input til at gøre din mobile hjemmeside mere brugervenlig med adfærdsdesign.

Hvad enten du arbejder med B2C eller B2B, så er det i virkeligheden H2H (hulemand til hulemand) du arbejder med. For vi er sjældent fornuftige og rationelle og det bør du have med i dine overvejelser omkring din hjemmeside.

Langt de fleste er utålmodige og vil gerne hurtigt kunne afkode, hvad man kan købe i din butik. Det bør være en afgørende faktor på din hjemmeside, da du ellers risikerer at dine besøgende hurtigt er videre på det store internet.

På denne servering fokuseres på design på mobile enheder, via eksempler fra virkeligheden og nyeste teori fra adfærdsvidenskaben. Du får gode værktøjer og input til dit arbejde med at gøre din mobile hjemmeside mere brugervenlig.

Du får indblik i, hvordan vi agerer, når vi er online, og hvordan du kan kommunikere, så det rammer hulemanden. Ingredienserne denne morgen er:

  • Introduktion til adfærdsdesign
  • Gør det nemt at være besøgende på din hjemmeside
  • Tips til optimering af oplevelsen
  • Gør som de andre – det kan dine brugere godt lide!
  • Forslag til wireframes til de vigtigste sider

Underviser

Jens Balle er forfatter til bøgerne Hulemænd i habitter og Når hulemænd investerer. Jens holder foredrag om emner omkring adfærdsdesign og nudge ligesom han også underviser på IBC. I øjeblikket arbejder han på en bog om at bruge adfærdsdesign på hjemmesider – det kan du lære mere om på Hulemanden Online

Marketing à la Carte

Marketing à la Carte præsenterer et menukort spækket med lette marketingemner, så du frit kan sammensætte lige præcis den menu, der passer til dig og din virksomhed. I ti serveringer kan du få en smagsprøve på forskellige marketingdiscipliner - alle tilsat en god portion netværk, sparring, faglig viden samt en lang række praktiske fif, som du kan gå hjem og bruge i din markedsføring med det samme.

Marketing à la Carte - mere fra menukortet

19. september 2023
kl. 08:30 - 10:00
Pakhuset
Bornholm
Sdr. Havnegade 7
6000 Kolding

Arrangementet er afholdt.

Tina Nikolajsen
tn@businesskolding.dk
21590221