Syddansk Universitet i Kolding lancerer en række morgenmøder for ledere i den private og offentlige sektor.

Møderne skal bidrage til værdiskabelsen hos lokale virksomheder og institutioner ved hjælp af nyeste forskning indenfor kommunikation, design og erhvervsøkonomi. 

Denne gang kan du høre adjunkt på SDU Marianne Storgaard og cand.psych. Cille Løwe Lindgren tage afsæt i deres samarbejde med Nyborg Kommunes Skoleafdeling, når de med hhv. en teoretisk og en praktisk indgangsvinkel fortæller om co-creation.

Viljen til nytænkning er til stede i organisationen, men den drukner ofte i produktivitetspres og plejer-mentalitet. Andre gange bliver behovet for udvikling for komplekst til, at man selv kan finde løsninger.
Ved at samarbejde med andre, uvante parter, opstår der gode muligheder for at finde inspiration og løsningsforslag, som man ikke alene ville kunne have fundet frem til.

På morgenmødet kan du høre om de praktiske udfordringer og prioriteringer, som ledelsen møder, når organisationen vælger at innovere gennem co-creation:

  • Hvilke typer af problemer egner sig til at bringe ind i et co-creation forum?
  • Hvem skal involveres?
  • Hvordan kan processen faciliteres, så man sikrer sig et konkret og relevant output?
  • Hvordan imødegår man den modstand, som klassisk vil være forbundet med nytænkende processer, som ikke på forhånd kan planlægges og styres?

Der vil være kaffe og morgenbrød fra kl. 8.00. Selve morgenmødet starter kl. 8.15.

Du kan læse mere om morgenmødet her.

 

01. september 2017
kl. 08:00 - 09:30
Syddansk Universitet
Universitetsparken 1
6000 Kolding
Gratis

Arrangementet er afholdt.