Foreningen Business Kolding samler nu igen virksomhederne til BusinessBar. Denne gang kommer det til at foregå i Pakhuset i samarbejde med Svane Shipping A/S - og som en oplagt start, til at se Kolding LightFestival!

Endnu en gang får du mulighed for at høre seneste nyt fra Foreningen Business Kolding og netværke på tværs af brancher – og måske endda ønske en tidlig glædelig jul. Jesper Hansson fra Svane Shipping A/S vil fortælle om Pakhuset version 2.0 samt om Svane Shipping A/S.

BusinessBar danner rammerne for at møde andre virksomheder i uformelle rammer og med lidt at drikke, inden du begiver dig ud i Kolding for at nyde de smukke lysinstallationer til Kolding Light Festival, der åbner denne dag.

Til dette foreningsarrangement vil vi også gerne invitere ikke-medlemmer med, så vil du gerne vide mere om Foreningen Business Kolding, og hvad vi kan gøre for dig, så er du meget velkommen.

PS. vi følger udviklingen i covid-19 pandemien tæt, og følger de til enhver tid gældende retningslinjer fra sundhedsmyndighederne

Program
15.00

Indflyvning

15.15

Velkommen
v/Foreningen Business Kolding

15.30

Pakhuset version 2.0 / Svane Shipping A/S
v/Jesper Hansson, Svane Shipping A/S

15.45

Beer & Business
Lidt til ganen og masser af netværk

18.00

Tak for i dag
Rigtig god fornøjelse med Light Festival 2021

Tilmelding

Ja, jeg accepterer betingelserne.

Håndtering af persondata i Business Kolding

Ved tilmelding, accepterer du samtidig, at Business Kolding (dataansvarlig) behandler dine indtastede data i tråd med persondataloven, og på nedenstående betingelser:

  • Dine indtastede oplysninger overføres og gemmes i Business Koldings interne IT-systemer
  • Oplysningerne indsamles og behandles ifm. arrangementshåndtering og efterfølgende erhvervsservice til den pågældende virksomhed
  • Oplysningerne gemmes i min. 5 år efter arrangementet, jfr. gældende lovgivning, herunder regnskabsloven
  • Eventuelle deltagerlister (navn og virksomhed) kan distribueres til arrangementets deltagere, samt oplægsholdere
  • Ved nogle arrangementer vil der blive taget billeder og video, som bruges ifm. medie- og presseomtale, og på Business Koldings hjemmeside og sociale medier
  • Oplysningerne behandles udelukkende af medarbejderne hos Business Kolding og videresælges ikke til tredjepart
  • Du har iflg. persondataforordningen ret til indsigt, sletning eller blokering af registrerede data eller indsigelse, og berigtigelse af oplysninger, der er urigtige, vildledende eller på lignende måde er behandlet i strid med lovgivningen
  • Du kan klage over behandlingen af personoplysninger til Datatilsynet

Læs mere om Business Koldings persondatapolitik eller kontakt Business Kolding, Sdr. Havnegade 7, 6000 Kolding. Tlf. 76 33 21 11, info@businesskolding.dk.

Ja, jeg vil gerne modtage nyheder og arrangementer.

02. december 2021
kl. 15:00 - 18:00
Pakhuset
Sdr. Havnegade 7
6000 Kolding
Gratis - åbent for alle
No-show-fee på kr. 250,- opkræves ved udeblivelse eller afbud senere end 24 timer før arrangementsstart.
Lise Daldorph
lidal@businesskolding.dk
+45 2924 5934