Tel +45 9137 3119
mbh@businesskolding.dk
Adm. direktør

Morten Bjørn Hansen

Morten har arbejdet med erhvervslivets vilkår siden har blev uddannet som økonom i 1999. Først som erhvervsjournalist på Berlingske Tidende, siden som redaktør i Dansk Arbejdsgiverforening og kommunikationsdirektør i Dansk Erhverv inden han kom til Kolding og startede på jobbet i Business Kolding.

Morten bor i Kolding med sin hustru Connie og deres tre sønner. 

Den første meget store opgave som Morten fik ansvar for i Business Kolding var præsidentbesøget i 2018. Morten fik – lidt uventet – rollen som interviewer af Barack Obama, som han selv regner som den største arbejdsmæssige oplevelse han har haft.

Mortens ansvar er at lede hele organisation, holde en god kontakt til byrådets medlemmer, Kolding Kommune og virksomhederne, og have et værdigivende samarbejde med Business Koldings mange interessenter.

Morten sidder i IBC’s forretningsudvalg, Trapholts bestyrelse og er medlem af bestyrelsen for Dansk Erhvervsfremme.

I de kommende år vil der være fokus på at få skabt de bedst mulige rammebetingelser for virksomheder i Kolding, understøtte virksomhedernes grønne omstilling og digitalisering. Det skal blandt andet lykkes ved at udvikle og udvide netværket i Foreningen Business Kolding.