Business Kolding inviterer til sommerarrangement i Volkerts Fylke. Det bliver en dag fuld af indtryk, hvor alle sanser bliver sat i spil. Der skal smages, duftes, mærkes, ses og høres om mad.

Vi starter lokalt med et oplæg fra Fødevarebanken, en organisation som indsamler overskudsmad og uddeler det til socialt udsatte i Kolding og omegn.

Herefter vil Rasmus Vemmelund, tidligere ejer af Sdr. Bjert Kro og nu medejer af Volkerts Fylke, holde et oplæg om lokale fødevareinitiativer og give et indblik i, hvad Koldings spisekammer egentlig har at byde på.

Dagens sidste oplæg kommer fra Søren Ejlersen, medstifter af Aarstiderne. Søren Ejlersen vil give et indblik i fremtidens mad, og hvordan forskning og forsøg bliver til opskrifter, kogebøger og i sidste ende til mad i din indkøbskurv og på din tallerken. Søren Ejlersen kommer også omkring, hvordan det er at drive en virksomhed som Aarstiderne, hvordan det er lykkedes dem at få danskerne til at prioritere de gode råvarer, og hvordan Aarstiderne udfolder deres metode til en grønnere og mere bæredygtig hverdag samtidig med en værdibaseret forretningstilgang.

Aftenen slutter af med ægte streetfood-stemning med 5 madboder spækket med lokale madoplevelser. Stemningen forstærkes af Signe Stæhr Kvartet, som spiller op under spisningen.

Vi glæder os til at se dig!

Program for dagen
15.30

Ankomst og forfriskning fra Engmark Økologisk Is

15.45

Velkomst
v/ Adm. Direktør, Morten Bjørn Hansen, Business Kolding.

16.00

Fødevarebanken – fra madspild til måltid
v/ Projektmedarbejder, Marie Uldall ThomsenFødevarebanken Kolding

16.20

Lokale smagsoplevelser
v/ Køkkenchef, Rasmus Vemmelund, Volkerts Fylke

16.45

Pause og kaffe fra Kaffemølle 

17.00

En grøn velsmagende forretning
v/ Medstifter af Aarstiderne, Søren Ejlersen

18.00

Madboderne åbner – underholdning af Signe Stæhr Kvartet

18.45

Dessertboden åbner

20.00

Tak for i aften

 

OBS:
Arrangementet er kun for medlemmer af Foreningen Business Kolding og der kan tilmeldes 2 personer pr. virksomhed.

Der kan ikke tilmeldes to personer under samme navn, ønsker man at tilmelde to personer, skal man gennemføre to separate tilmeldinger!

Tilmelding

Ja, jeg accepterer betingelserne.

Håndtering af persondata i Business Kolding

Ved tilmelding, accepterer du samtidig, at Business Kolding (dataansvarlig) behandler dine indtastede data i tråd med persondataloven, og på nedenstående betingelser:

  • Dine indtastede oplysninger overføres og gemmes i Business Koldings interne IT-systemer
  • Oplysningerne indsamles og behandles ifm. arrangementshåndtering og efterfølgende erhvervsservice til den pågældende virksomhed
  • Oplysningerne gemmes i min. 5 år efter arrangementet, jfr. gældende lovgivning, herunder regnskabsloven
  • Eventuelle deltagerlister (navn og virksomhed) kan distribueres til arrangementets deltagere, samt oplægsholdere
  • Ved nogle arrangementer vil der blive taget situationsbilleder, som bruges ifm. medie- og presseomtale, og på Business Koldings hjemmeside og sociale medier
  • Oplysningerne behandles udelukkende af medarbejderne hos Business Kolding, de offentliggøres ikke, og videresælges ikke til tredjepart
  • Du har iflg. persondataforordningen ret til indsigt, sletning eller blokering af registrerede data eller indsigelse, og berigtigelse af oplysninger, der er urigtige, vildledende eller på lignende måde er behandlet i strid med lovgivningen
  • Du kan klage over behandlingen af personoplysninger til Datatilsynet

Læs mere om Business Koldings persondatapolitik eller kontakt Business Kolding, Sdr. Havnegade 7, 6000 Kolding. Tlf. 76 33 21 11, info@businesskolding.dk.

07. juni 2018
kl. 15:30 - 20:00
Volkerts Fylke
Dalbygade 40D
6000 Kolding
0,-
No-show-fee på kr. 500,- opkræves ved udeblivelse eller afbud senere end 24 timer før arrangementsstart.
Anne Willadsen
anwil@businesskolding.dk
29277309
Kun medlemmer af Foreningen Business Kolding kan tilmelde sig dette arrangement. Tilmeldingsfrist d. 31. maj 2018