Vi kender alle Kolding Havn som et driftigt sted med fragtskibe samt travle kraner og lastbiler. Men hvad ser der egentligt inden bag hegnet?

Nu har du som medlem af Foreningen Business Kolding mulighed for at få et unikt indblik i den daglige drift på Koldings Erhvervshavn. Hør om den vækst der har været og hvordan fremtiden ser ud for Kolding Havn, fra et virksomhedsperspektiv. 

Kom med på en times rundvisning i bus, hvor Henrik Dinnesen fra Svane Shipping guider os rundt, blandt havnens virksomheder.

Michael Elkjær fra Kolding Havn vil fortælle om havnens strategi og fremtidsvisioner inkl. havnens betydning for erhvervslivet i Kolding Kommune, jobs i kommunen og den samfundsmæssige økonomiske værdi.

Niels- Christian Porskjær fra Kolding Havn vil fortælle om havnens udvidelsesplaner på såvel nordkysten som sydkysten inkl. det foreløbige planer for klimasikring af havn og by.

Program
7.30

Ankomst og morgenmad i Pakhuset

8.00

Rundvisning i bus
V/ Kolding Havn og Svane Shipping

9.00

Afslutning

Tilmelding

Ja, jeg accepterer betingelserne.

Håndtering af persondata i Business Kolding

Ved tilmelding, accepterer du samtidig, at Business Kolding (dataansvarlig) behandler dine indtastede data i tråd med persondataloven, og på nedenstående betingelser:

  • Dine indtastede oplysninger overføres og gemmes i Business Koldings interne IT-systemer
  • Oplysningerne indsamles og behandles ifm. arrangementshåndtering og efterfølgende erhvervsservice til den pågældende virksomhed
  • Oplysningerne gemmes i min. 5 år efter arrangementet, jfr. gældende lovgivning, herunder regnskabsloven
  • Eventuelle deltagerlister (navn og virksomhed) kan distribueres til arrangementets deltagere, samt oplægsholdere
  • Ved nogle arrangementer vil der blive taget situationsbilleder, som bruges ifm. medie- og presseomtale, og på Business Koldings hjemmeside og sociale medier
  • Oplysningerne behandles udelukkende af medarbejderne hos Business Kolding, de offentliggøres ikke, og videresælges ikke til tredjepart
  • Du har iflg. persondataforordningen ret til indsigt, sletning eller blokering af registrerede data eller indsigelse, og berigtigelse af oplysninger, der er urigtige, vildledende eller på lignende måde er behandlet i strid med lovgivningen
  • Du kan klage over behandlingen af personoplysninger til Datatilsynet

Læs mere om Business Koldings persondatapolitik eller kontakt Business Kolding, Sdr. Havnegade 7, 6000 Kolding. Tlf. 76 33 21 11, info@businesskolding.dk.

OBS: Arrangementet er kun for medlemmer af Foreningen Business Kolding

25. maj 2018
kl. 07:30 - 09:00
Kolding Havn
Vi mødes i Pakhusets reception
Sdr. Havnegade 7
6000 Kolding
0,-
Jørgen Fuglsang Bruun
jfb@businesskolding.dk
2342 1550
Sidste tilmelding er den 23. maj 2018