Borgmester Jørn Pedersen, Jobcenter Kolding og Business Kolding inviterer til dialogmøde, hvor fokus er på manglende arbejdskraft.

Kolding er begunstiget med vækst og fremgang, og i kølvandet på dette kommer manglen på kvalificeret arbejdskraft. 

Samtidig hermed har vi boligområder i Kolding, hvor beskæftigelsen ikke helt er fulgt med opsvinget. Her er der et oplagt potentiale at tage fat på.

På dialogmødet vil vi se på muligheden for at benytte de kompetencer, vi allerede har ”i vores baghave”, til at få dækket det aktuelle arbejdskraftsbehov. Og stik imod hvad mange tror, er der faktisk masser af god arbejdskraft at sætte i spil.

Hvordan kan vi hjælpe jer til yderligere vækst?

Skovparken og Munkevænget rummer mange muligheder for at understøtte en fortsat vækst i Kolding - her har vi mange kvalificerede ledige, der er klar til at komme ud på arbejdsmarkedet.

Kolding Kommunes virksomheder har tidligere været på job-date med mange ledige kvalificerede kandidater med stor succes – kom og hør en virksomhedscase, der viser, hvordan vi sammen kan finde løsninger på mangel på arbejdskraft, og lad os tage en drøftelse om hvordan vi hjælper dig.

Program
07:30

Morgenmad og netværk

08:00

Velkomst
V/ Borgmester Jørn Pedersen

08:20

Den gode historie & hvordan vi kan få flere af dem
V/ Borgmester Jørn Pedersen og Jobcenterchef Jakob Gudbrand

09:00

Afrunding og tak for i dag
V/ Borgmester Jørn Pedersen

Tilmelding

Ja, jeg accepterer betingelserne.

Håndtering af persondata i Business Kolding

Ved tilmelding, accepterer du samtidig, at Business Kolding (dataansvarlig) behandler dine indtastede data i tråd med persondataloven, og på nedenstående betingelser:

  • Dine indtastede oplysninger overføres og gemmes i Business Koldings interne IT-systemer
  • Oplysningerne indsamles og behandles ifm. arrangementshåndtering og efterfølgende erhvervsservice til den pågældende virksomhed
  • Oplysningerne gemmes i min. 5 år efter arrangementet, jfr. gældende lovgivning, herunder regnskabsloven
  • Eventuelle deltagerlister (navn og virksomhed) kan distribueres til arrangementets deltagere, samt oplægsholdere
  • Ved nogle arrangementer vil der blive taget situationsbilleder, som bruges ifm. medie- og presseomtale, og på Business Koldings hjemmeside og sociale medier
  • Oplysningerne behandles udelukkende af medarbejderne hos Business Kolding, de offentliggøres ikke, og videresælges ikke til tredjepart
  • Du har iflg. persondataforordningen ret til indsigt, sletning eller blokering af registrerede data eller indsigelse, og berigtigelse af oplysninger, der er urigtige, vildledende eller på lignende måde er behandlet i strid med lovgivningen
  • Du kan klage over behandlingen af personoplysninger til Datatilsynet

Læs mere om Business Koldings persondatapolitik eller kontakt Business Kolding, Sdr. Havnegade 7, 6000 Kolding. Tlf. 76 33 21 11, info@businesskolding.dk.

09. oktober 2018
kl. 07:30 - 09:00
Sparekassen Kronjylland
Vejlevej 164 B
6000 Kolding
Gratis
Majbritt Lykke Sørensen
mls@businesskolding.dk
24598187
Sidste tilmelding er den 5. oktober 2018