Foreningen Business Kolding inviterer medlemmer og gæster til BusinessBar i de hyggelige rammer hos Bjert Gamle Brugs. Vi skal netværke, ønske glædelig jul og hygge med gløgg og æbleskiver.

Bjert Gamle Brugs er en hyggelig specialbutik med vin, øl, ost, chokolade, brugskunst og meget mere. Her er også mulighed for at handle lokale produkter som svinekød fra lokale glade grise, oksekød fra Stenderuphalvøen, rødløg fra Kolding-egnen, æbler og honning fra Sdr. Bjert samt øl, saft, most, mælk og smør, der stammer fra vores egen region, og selvfølgelig brød fra BeansterBaker, der har bageri i samme bygning. I sammenhæng med butikken ligger VINDUET - VIN- & ØLBAR, som er det lokale mødested, hvor der løbende arrangeres vin- og ølsmagninger samt intimkoncerter.

Program
15:00

Dørene åbner

15:10

Velkomst
v/ Tanja Marek, Business Kolding

15:15

Historien bag Bjert Gamle Brugs
v/ Søren Brink Larsen

15:45

Netværk, hygge og mulighed for at handle i butikken

17:00

Tak for i dag

Tilmelding

Ja, jeg accepterer betingelserne.

Håndtering af persondata i Business Kolding

Ved tilmelding, accepterer du samtidig, at Business Kolding (dataansvarlig) behandler dine indtastede data i tråd med persondataloven, og på nedenstående betingelser:

  • Dine indtastede oplysninger overføres og gemmes i Business Koldings interne IT-systemer
  • Oplysningerne indsamles og behandles ifm. arrangementshåndtering og efterfølgende erhvervsservice til den pågældende virksomhed
  • Oplysningerne gemmes i min. 5 år efter arrangementet, jfr. gældende lovgivning, herunder regnskabsloven
  • Eventuelle deltagerlister (navn og virksomhed) kan distribueres til arrangementets deltagere, samt oplægsholdere
  • Ved nogle arrangementer vil der blive taget billeder og video, som bruges ifm. medie- og presseomtale, og på Business Koldings hjemmeside og sociale medier
  • Oplysningerne behandles udelukkende af medarbejderne hos Business Kolding og videresælges ikke til tredjepart
  • Du har iflg. persondataforordningen ret til indsigt, sletning eller blokering af registrerede data eller indsigelse, og berigtigelse af oplysninger, der er urigtige, vildledende eller på lignende måde er behandlet i strid med lovgivningen
  • Du kan klage over behandlingen af personoplysninger til Datatilsynet

Læs mere om Business Koldings persondatapolitik eller kontakt Business Kolding, Sdr. Havnegade 7, 6000 Kolding. Tlf. 76 33 21 11, info@businesskolding.dk.

Ja, jeg vil gerne modtage nyheder og arrangementer.


Tilmelding efter først-til-mølle princippet. Seneste tilmelding er onsdag d. 13. december.

Til BusinessBar samler vi virksomhederne i uformelle rammer og med fokus på netværk på tværs. Her møder du andre erhvervsfolk, som måske kan blive din næste samarbejdspartner eller kunde… eller måske en du kan sparre med, om muligheder og hverdagens udfordringer.

Som medlem af Foreningen Business Kolding er du velkommen til, at invitere gæster med, så de kan få en forsmag på det stærke erhvervsnetværk som vi tilbyder. Du er også velkommen, hvis du overvejer et medlemskab, men gerne vil vide mere om Foreningen Business Kolding, hvad vi kan gøre for dig og møde nogle af de andre medlemsvirksomheder.

14. december 2023
kl. 15:00 - 17:00
Bjert Gamle Brugs
Vesterløkke 5
6091 Sønder Bjert
Gratis
No-show-fee på kr. 150 kr.,- opkræves ved udeblivelse eller afbud senere end 24 timer før arrangementsstart.
Tanja Marek
tamar@businesskolding.dk
+45 6077 6027