Martin Hemrich har været ansat hos Business Kolding siden februar 2022, og er dermed en af de senest ankomne på ”holdet”. Martin har ansvaret for vores markedsføring og sociale medier, og har dermed ansvaret for at synliggøre, hvad Business Kolding kan tilbyde til virksomhederne. Du kan her læse mere om, hvad Martin i øjeblikket bruger sin arbejdstid på.

8. september 2023

Martin skal i løbet af en arbejdsuge løse mange forskellige opgaver, da han både løser event- og kommunikationsopgaver.

“Jeg prøver løbende at have fokus på originalt content for at skabe synlighed om alle de gode indsatser og tiltag som Business Kolding laver.”

Martin Hemrich, Business Kolding

- Jeg arbejder med digital markedsføring på forskellige kanaler, som Facebook, LinkedIn og Instagram, fortæller Martin. Jeg prøver løbende at have fokus på originalt content for at skabe synlighed om alle de gode indsatser og tiltag som Business Kolding laver.

Hele organisationen bruger Martin som sparringspartner i forhold til at skabe synlighed omkring arrangementer, puljer og lignende.

Martin er også projektleder og ansvarlig for de tre store events i Foreningen Business Kolding, og i øjeblikket er han ved at lægge sidste hånd på Firmafesten, der bliver afviklet d. 28. september.

- Sidste år havde vi Annika Aakjær og Emilia Van Hauen på programmet, og vi endte med at sælge cirka 700 billetter. I år har vi teamet op med Nicolaj Sonne og Mick Øgendahl, og har solgt mere end 1000 billetter, da billetsalget lukkede i går, torsdag, fortæller Martin.

“Jeg sørger for at det hele spiller og at mine kollegaer ved, hvilke roller de har den pågældende aften.”

Martin Hemrich, Business Kolding

- Til Awardshowet hylder og hædrer vi Koldings erhvervsliv med en storstilet fest. Der bliver uddelt priser, spist dejlig mad og netværket. Jeg sørger for at det hele spiller og at mine kollegaer ved, hvilke roller de har den pågældende aften. Der er typisk 400+ gæster til arrangementet.

Det sidste store arrangement i Foreningen er Sommerfesten, som hvert år bliver holdt på en ny lokation rundt i Kolding kommune.

- Det er en mere uformel fest, hvor medlemmerne af Foreningen har mulighed for at netværke og hygge sig. De sidste to år har vi afholdt fuldstændig udsolgte arrangementer på henholdsvis Café Løverodde i 2022 og I Nicolai-komplekset i år.

For mere information, kontakt Martin

Tel +45 2058 6811
mh@businesskolding.dk
Marketingmedarbejder

Martin Porsborg Hemrich