I 1. kvartal 2024 fik Foreningen Business Kolding igen en lang række nye medlemmer – 24 virksomheder meldte sig ind.

5. april 2024
Tanja Marek

Kender du nogen der endnu ikke er medlemmer af Foreningen Business Kolding, så tag endelig fat i dem, og send dem i vores retning. Der er plads til mange flere i Koldings største erhvervsnetværk.

De nye medlemmer er:

B&O Vejle - Salg af B&O produkter.

Klinik Englefod - Hyggelig Fod og velværeklinik beliggende i Kolding Centrum ved/ lægeeksamineret fodplejer Lene Dorch Lund.

Byens Boligpartner - Ny og uafhængig ejendomsmæglerforretning. Startet fra bunden og ud fra egne ønsker om at gøre en forskel for kunderne.

Cryo Kolding - Kuldeterapi. Vi hjælper mennesker med stress, skader, angst, migræne, overbelastning og ellers velvære på øverste hylde.

MarQunika - Coaching Trivsel/Omsorg Job/Uddannelse Effektivisering/Strukturering.

14644 Cleanroom - Cleanroom Specialist Consulting from design to operation. Limit Your Liability.

RegnskabsHuset.com - RegnskabsHuset.com laver regnskab, budgetter, bogføring, moms- og lønregnskab. Du kan også leje en regnskabschef, en finansspecialist, eller få hjælp til sammensætning af en relevant bestyrelse med de rette kompetencer eller hjælpe med mødet i banken.

Kragholm - Forretningsudvikling til små og mellemstore virksomheder med fokus på bedre bundlinje: Lav en handlingsorienteret plan for kunder og kolleger, der skal levere dækningsbidrag til fremtiden. Holder meget af ejerledere og startups.

Scanview A/S - SCANVIEW A/S er et dynamisk projekt- og sikringshus inden for professionel videoovervågning, sikring, adgangskontrol, alarmer, parkerings- og trafiksystemer.

KlimaESG - Laver klimaregnskaber og ESG rapporter for SMV'er i Danmark.

Hestlund Consult - Hestlund Consult er specialiseret indenfor: Klimarapportering, bogholderi, økonomistyring og lønservice. Vores erfarne konsulenter assisterer på fast basis (outsourcing) og i en afgrænset periode (interim).

Milestone Company ApS - Dansk tekstilvirksomhed med ekspertise i indkøb og salg af strømper, nylonstrømper, undertøj og lingeri. B2B salg til flere danske såvel som europæiske kunder. B2C og B2B salg af eget brand Basic Treasure.

Hårrødderne - Frisørsalon Hårrødderne ligger i AL Passagen. Dygtige frisører, og så har de 4 elever. Stor shop med frisørprodukter og alt til håret.

Dansk Portindustri A/S - Dansk Portindustri A/S er højt specialiserede i rådgivning, salg, montage og servicering af alt inden for industriporte, ramper, sluser, branddøre og brandporte.

Tekst og Web - Optimerer din hjemmeside, skriver og redigerer dine tekster, fortæller dine gode historier, udformer nyhedsbreve, produktdatablade, flyers mv.

Lejenpølsemand.dk - Udlejning af foodtruck/pølsevogne samt isvogne med personale. Driver 2 pølsevogne i Billund Lufthavn.

Advokatfirma Claus Eland - Advokatfirma med primær fokus på fast ejendom entrepriseret samt ansættelsesret.

Stender Innovation A/S - Stender Innovations kerne kompetence består i at udvikle ”en bar mark” til et visionært og profitabelt projekt.

Samt Invest ApS - Ejendomsinvestor.

Duehart Management ApS - Rådgivning.

Hansson & Partners A/S - Forsikringsmæglere for Erhvervs-og Internationale virksomheder.

Autohuset Vestergaard A/S - Køb og salg af nye og brugte person og varebiler, service, reparation og reservedele til person og varebiler. Forhandler af Volvo, Ford, Renault, Dacia, Kia, Maxus, JAC person og varebiler og BYD varebiler.

Stoklund ApS - Konsulent- og investeringsvirksomhed, med fokus på venture og start-up virksomheder. Stort kendskab til sport, event og grøn omstilling.

Lehman Partners ApS - Specialiserede indenfor området stress, angst og lettere depression og hjælper årligt mere end 1500 mennesker med at genfinde fodfæstet på arbejdsmarkedet efter sygemelding. Afholder kurser og foredrag i kommunikation, ledelse og sund livsstil herunder søvn og har udviklet vores egen SelfCare tyngdedyne produceret med økologiske kirsebærsten.

 

Læs mere og bliv medlem af Foreningen Business Kolding