Sammen skal vi få (næsten) alle i Danmark til at finde deres feriedrømme i Vejle og Kolding kommuner, men vi har brug for hjælp fra dig og din virksomhed. Læs her hvordan I kan hjælpe.

11. juni 2020

Mange af os har denne sommer sikkert haft planlagt rejser til attraktive steder og oplevelser i den store verden. Men en Coronakrise kom i vejen – og vi, der bor i Danmark skal nu i stedet finde de gode feriealternativer i vores eget land.

På den baggrund er Vejle og Kolding kommune derfor gået sammen om en ambitiøs markedsføringskampagne, der skal gøre alle i Danmark bevidste om de mange fantastiske oplevelsesmuligheder vores destination byder på. Kampagnens inviterende budskab er Drømmer du omog sætter spændende lokationer rundt i verden op mod, hvad der kan tilbydes i vores to kommuner. Helt ubeskedent synes vi nemlig at vi i Vejle og Kolding områderne finder små glimt af hele verden.

Kampagnen blev skudt i gang i mandags og præsenterer vores styrkepositioner i de to kommuner: Badeferie, Aktiv- og Naturferie, Familieferie, Shopping, Wellness, Gastronomi og Kultur/design.

Vi vil rigtig gerne invitere alle borgere, organisationer og virksomheder til at tage del i og bakke op om kampagnen. Til gavn for dig selv – og alle andre i vores to kommuner. Sammen kan vi løfte mere.

Vi har opbygget en værktøjskasse til dig
Vi har opbygget en værktøjskasse med elementer du frit kan benytte

  • Tematekster og -billeder
  • Vores 7 temafilm og en samlet film
  • Et banner til eksempelvis e-mail nyhedsbrev
  • Diverse grafiske elementer til temabannere (kan anvendes enkeltvis eller sammensættes i ”karrusel”)


Inspiration til, hvad du kan gøre
Du kan støtte kampagnen ved at

  • benytte elementerne i værktøjskassen i jeres egne markedsføringsaktiviteter, eksempelvis på din hjemmeside, din Facebookside eller eventuelt e-mail nyhedsbrev.
  • Dele vores hjemmeside eller indlæg fra vores Facebooksider
  • Arrangere nye oplevelser, hvis du en forening eller et netværk, eksempelvis: Hvis du er en cykelforening kan I arrangere sommerens ”Tour de ….” og invitere alle cykelklubber til at deltage i det bedste alternativ til årets Tour de France.
  • - og fantasien sætter ingen grænser – alle initiativer er velkomne :-)

Vi glæder os til – sammen med jer – at byde en masse glade feriegæster velkommen i Vejle og Kolding kommuner.

Find Kolding-udgaven af toolboxen her: https://we.tl/t-EhkIuhzGJL