Business Kolding lancerede for nogle år siden praktikportalen sammen med Ungdomsvejledningen i Kolding. Knap 300 virksomheder er tilmeldt. Der er også plads til dig.

23. juni 2023

Praktikportalen blev i sin tid skabt for at hjælpe de unge, lærere og forældre med at finde spændende steder at komme i praktik, så man ikke altid tager med far og mor på arbejde i praktikperioden. Samtidig handler det også om at skabe opmærksomhed på de muligheder, der er ude i virksomhederne, samt at få flere til at vælge en erhvervsuddannelse.

Det har vist sig, at der er et stort behov for siden. I gennemsnit bruges der 4,44 min. på siden, og der har været ikke mindre end 4.282 unikke sidevisninger.

Tager I praktikanter?
Hvis I ikke allerede er tilmeldt Praktikportalen, men gerne vil være det, så gå ind på siden og tilmeld jer. Det tager kun få minutter. Selv om I siger ja til at modtage en praktikant, er I ikke forpligtet til at tage imod praktikanter, hvis tidspunktet ikke passer ind hos jer. Det er udelukkende for at gøre det nemmere for eleverne at se, hvem de skal kontakte.

I kan gøre en stor forskel for et ungt menneske, da erhvervspraktikken ofte er deres første møde med erhvervslivet – måske I netop har fat i en fremtidig medarbejder.

Opdatering af siden
Hvis du allerede er tilmeldt praktikportalen, vil du i den kommende tid modtage en mail, så du har mulighed for at opdatere dine kontaktinformationer.

 

Læs mere og tilmeld din virksomhed på Praktikportalen