Vi lever i en tid med konstant udvikling og forandring, og virksomhederne står over for en lang række udfordringer, med Corona som ubuden gæst – det gælder også inden for HR. Derfor har Business Kolding sammensat en række webinarer, der giver virksomhederne tips til håndtering af hverdagens udfordringer.

5. februar 2021

Vi har spurgt en række ledere og HR-ansvarlige om, hvad de ser som udfordringer i hverdagen, både med og uden Covid-19, og svarene har vi sendt videre til en række eksperter inden for HR og arbejdsmiljø. De giver deres bud på en lang række løsninger, der er lavpraktiske og nemme at implementere i hverdagen, og samtidig giver de inspiration til at løse hverdagens problemer.

I det første webinar, Fra new normal til nedtur, kan du møde Arbejdsmiljøcentret Human House, når de kommer med et bud på, hvordan corona – positivt og negativt – har påvirket arbejdsfællesskaber, ledelsesopgaver og den organisatoriske virkelighed. De vil også beskrive de indsatser, der organisatorisk, ledelsesmæssigt og kollegialt kan hjælpe os igennem den sidste hårde etape af pandemien.

Senere vil Anja Pedersen fra Human House fortælle om, den høje grad af medbestemmelse på de danske arbejdspladser og hvordan det ofte fører til konflikt, stress og sygefravær. Løsningen er stærke arbejdsfællesskaber – men hvad er det helt præcist?

Lisbeth Petersen fra Arbejdsmiljøeksperten kommer med et bud på, hvordan du kan forbedre trivslen, skabe en bedre mental robusthed og et stærkt team. Henriette Nørgaard fra HR UDVIKLING give input til, hvordan du kan tackle medarbejderkrav og tage styring så du undgår en kræver-mentalitet på en konstruktiv måde. Sidst men ikke mindst vil Stine Lajer fra IBA stiller skarpt på om positiv psykologi hjælper i krisetider.

Arrangementerne vil løbende blive oprettet på vores hjemmeside, så du kan tilmelde dig de webinarer, der kan give dig redskaber til at løse hverdagens udfordringer.

Kommende HR arrangementer

Danmark og ikke mindst de danske arbejdspladser er præget af coronarestriktionerne. Efter næsten et år med corona, er coronafrustationen stor, og det kan belaste både medarbejdere og ledere, der har måttet indfinde sig i det 'nye normale'. Læs mere...
Hvad er vigtigt at have fokus på når det gælder trivsel, og hvor skal vi stoppe med at bruge vores energi? Kom med på dette webinar, hvor vi snakker om betydningen af indflydelse og kontrol i arbejdslivet. Læs mere...