Få tilskud til at skrotte gaskedlen

Skal din virksomhed udskifte den gamle olie- eller gaskedel? Så er der godt nyt.

Energistyrelsen har nemlig gjort det nemmere at ansøge om tilskud til netop den type projekter.
Tidligere skulle der laves en række beregninger for at leve op til ansøgningskravene, men sådan er det ikke længere. Nu er det eneste, du skal finde, nogle oplysninger om blandt andet kedlens effekt, alder og fakturaer for det brændsel, der er brugt.
På den måde skulle du og din virksomhed gerne kunne søge tilskud uden at have brug for en rådgiver.

Godt nyt til landbruget
Hvis du er landmand og vil udskifte en kedel, der bliver brugt til at opvarme stalde, er der også godt nyt.
For det er også blevet gjort nemmere – nu skal du bare oplyse størrelsen på din besætning og dokumentere typen af kedel for at søge tilskud.

Læs mere her: 
Energibesparelser

Seneste nyheder

Kokken kommer hjem i din stue

Jonas Henriksen er uddannet kok og manden bag Maade – en nystartet virksomhed, der sætter fokus på samværet og den gode spiseoplevelse med et Private Dining koncept, hvor kokken kommer hjem til dig og serverer maden, så du får oplevelsen af at sidde på restaurant – hjemme i din egen stue.

Vores erhvervskonsulent Majbritt Lykke Sørensen er en af de kolleger, der har været ved Business Kolding i længst tid, og har der for en stor kontaktflade ud til virksomhederne. Hun har styr på vores GDPR, analyser og data – men har også et stort hjerte for sport.

I inviteres med til en brag af en fest for både jobsøgende og virksomheder. Fest For Fyrede arrangeres af Jobindex, Powerjobsøgerne og Kolding Kommune. Her får I en ekstraordinær chance for at stå ansigt til ansigt med helt op til 500 kompetente nye potentielle medarbejdere fra hele landet. Deltagerne vil være en bred gruppe af alle lige fra ufaglærte og til den højtuddannede, ledige og dem der søge nye veje i arbejdslivet.