Få tilskud til at skrotte gaskedlen

Skal din virksomhed udskifte den gamle olie- eller gaskedel? Så er der godt nyt.

Energistyrelsen har nemlig gjort det nemmere at ansøge om tilskud til netop den type projekter.
Tidligere skulle der laves en række beregninger for at leve op til ansøgningskravene, men sådan er det ikke længere. Nu er det eneste, du skal finde, nogle oplysninger om blandt andet kedlens effekt, alder og fakturaer for det brændsel, der er brugt.
På den måde skulle du og din virksomhed gerne kunne søge tilskud uden at have brug for en rådgiver.

Godt nyt til landbruget
Hvis du er landmand og vil udskifte en kedel, der bliver brugt til at opvarme stalde, er der også godt nyt.
For det er også blevet gjort nemmere – nu skal du bare oplyse størrelsen på din besætning og dokumentere typen af kedel for at søge tilskud.

Læs mere her: 
Energibesparelser

Seneste nyheder

Business Koldings Go Green inviterer alle interesseret til morgenmøde og morgenbrød. Fokus for morgenmøderne er FN17 verdensmål og bæredygtig udvikling. Der vil være 5 morgenmøder, med hvert sit tema. Temaerne er valgt efter bæredygtighedskompasset, som fokuserer på de 5 udviklingstrin i bæredygtig virksomhedsudvikling.

CO2-Klubben skifter navn

I december 2020 overtog Foreningen Business Kolding driften af erhvervsnetværket "CO2-Klubben" fra Erhvervsgruppen Kolding, og netværket er vokset fra 42 til imponerende 192 medlemsvirksomheder, der deler en fælles vision om, at sænke CO2 udledningen i Kolding Kommune - men medlemmerne har fået blod på tanden, så nu sker der noget nyt!