Afslutningskonference for projektet Fit4Jobs

Invitation til afslutningskonference for projektet Fit4Jobs

Vi ser tilbage på 4 års Interreg5A-projekttid for Fit4Jobs@WaddenC, som er et fælles projekt mellem danske og tyske partnere med fokus på det grænseoverskridende arbejdsmarked og erhvervsprojekt. 

Konferencen finder sted d. 22. juni, 2022 kl. 09:30 - 15:00, på Nordfriesisches Innovations-Center, Schmiedestraße 11, 25899 Niebüll (Tyskland).

Tilmelding via linket her: https://event.wfg-nf.de/event/GwDeLRr9

Programmet:

09.30 Ankomst og morgenmad
10.00 Velkomst og introduktion til dagens program
10.10 Hilsner fra Nordfriesland og Tønder Kommune (1. stellv. Kreispräsident Siegfried Puschmann + Borgmester i Tønder, Jørgen Popp Petersen)
10.20 Tysk-dansk samarbejde i hverdagen - sådan kan det lade sig gøre (administrerende direktør for den Nordfriesland og Tønder Economic Development Agencies)
10.30 Fit4Jobs - Det bedste af 4 år
11.00 4 sessioner (2 sessioner af 30 minutter hver)

  1. innovation i virksomheder, grænseoverskridende økonomisk samarbejde
  2. initiativer for kvalificeret arbejdskraft F4J,Hvordan det tysk-danske grænseområde bliver synligt

12.00 Snacking og snak
13.00 Aktivitetsprogram med:

  • Workshops om bl.a. Lego Serious Game og sociale medier
  • Fit4Fun: Cocktails, bordfodbold, Vikingespil
  • Fit4Dating: Gratis udveksling i små grupper i DE-DK

14.30 Kaffe, kage og farvel
15.00 HAPPY END oF Fit4Jobs@WaddenC

Seneste nyheder

En sen eftermiddag i efteråret 2020 sad tre drenge på IBC og snakkede om mulighederne for en skoleopgave, da de så skolens rengøringspersonale gøre rent og spritte af. Det var her ideen til virksomheden Safesprayer blev født.

Tilbage i 2016 gik Nicolai Justesen Uhd ned med stress under sit studie på Aalborg Universitet, hvor han læste en bachelor i erhvervsjura. Han flyttede hjem til Kolding, gik sygemeldt, og fik konstateret diagnosen Aspergers. Men idag er Nicolai fastansat hos Business Kolding.

Vil du hylde en lille eller mellemstor virksomhed, der med ansættelsen af en akademiker har skabt resultater? Undersøgelser har vist, at når mindre virksomheder ansætter en akademiker, skaber det flere arbejdspladser til virksomheden, mere vækst og større chance for, at firmaet overlever.