Visning af kort nyt

Tiltræk internationale talenter til din virksomhed

Virksomhedsnyt,

Danske virksomheder kan blive en del af en international kampagne, der forsøger at tiltrække udenlandsk arbejdskraft indenfor tech og IT-branchen. Det er gratis at deltage i kampagnen, som organiseres af organisationen Work-Live-Stay.

Læs mere...

Undgå Legionella

Medienyt,

I forbindelse med at Kolding Kommune har genåbnet skoler og institutioner efter påske skal man være opmærksom på at undgå legionella.

Læs mere...

Bliver du ramt af Brexit?

Medienyt,

Resultatet af det britiske parlamentsvalg betyder med stor sandsynlighed, at Storbritannien officielt
udtræder af EU 31. januar. 

Læs mere...

Tilbud til iværksættere

Medienyt,

Bermann & Rosenberg Media ApS uddeler hvert år den 1. januar Iværksætterlegatet KICKSTART, som er på 10.000 kroner. Iværksætterlegatet uddeles som støtte til danske iværksættere og nystartede virksomheder.

Læs mere...

Dansk Design Center får sit jyske hovedkontor i Kolding

Virksomhedsnyt,

D2i - Design to Innovate, som har hjemme i Pakhuset Kolding, har på otte år skabt så effektive resultater i danske virksomheder, at Dansk Design Center har inviteret til at slå kræfterne sammen og styrke tilbuddet til danske virksomheder.

Læs mere...

Puljens Dag

Medienyt,

I Kolding Kommune er der en lang række puljer, man kan søge til projekter, aktiviteter, arrangementer m.m.

Læs mere...

Erhvervshus Vamdrup lukker ned

Medienyt,

Efter at have sat skub i iværksætteriet gennem de sidste 2 1/2 år, lukker Erhvervshus Vamdrup ned pr. 1. oktober i år. Men aktiviteterne i Vamdrup fortsætter.

Læs mere...

Husk eksportdagen

Medienyt,

Det er nu, du tilmelder dig Dansk Eksportdag 2018, som foregår den 11. september i Odense.

Læs mere...

Nyt samarbejde vil styrke syd- og sønderjyske virksomheder

Medienyt,

Virksomhederne i Syd- og Sønderjylland kan se frem til et stærkere tilbud om efteruddannelse af medarbejderne. International Business Academy (IBA) i Kolding og Erhvervsakademi SydVest (EASV) i Esbjerg og Sønderborg vil indgå et samarbejde, der skal sikre endnu bedre og flere uddannelser til medarbejderne i området.

Læs mere...

Cand.merc.aud. uddannelserne samles i Kolding

Medienyt,

SDU´s revisoruddannelse cand.merc.aud samles fra september 2018 på SDU Kolding. Herved styrker SDU uddannelsens studiemiljø og øger muligheden for at gennemføre aktiverende undervisning. Studiepladserne, der før blev udbudt i Odense udbydes nu i Kolding.

Læs mere...

ISOVER-fabrikken runder skarpt hjørne i sikkerhed

Virksomhedsnyt,

Mandag den 25. juni nåede Saint-Gobain koncernens ISOVER-fabrik i Vamdrup en særlig milepæl, da man passerede 3.000 dage uden en eneste ulykke med fravær. Det blev fejret tirsdag den 26. juni med anerkendende ord fra ledelsen og borgmesteren, en gave og frokost til alle på fabrikken i Vamdrup.

Læs mere...

Nye løsninger fra DTU studerende

Medienyt,

Innovation Pilot er et kursusforløb på DTU, hvor du som virksomhed kan stille med idéer eller udfordringer, som tværfaglige grupper af studerende løser på innovative måder.

Læs mere...

Samarbejde studerende og dimittender

Medienyt,

Kunne du tænke dig at arbejde sammen med designstuderende? En designer kan bidrage med nye øjne på daglige rutiner og ny viden til løsning af komplekse opgaver. 

Læs mere...

Design Onboarding

Medienyt,

Bliv introduceret til, hvordan designtænkning kan blive en værdifuld del af jeres forretningsudvikling og give jer en fælles forståelse og et værdisæt, som vil styrke jeres samarbejdsevne på tværs af organisationen.

Læs mere...

Ledon etablerer ny afdeling til Kolding

Virksomhedsnyt,

Ledon, der designer og producerer legeredskaber og eksporterer til 25 lande, opretter ny afdeling i Kolding. Det er Koldings stærke erhvervsprofil bl.a. med fokus på design, der er en afgørende faktor for, at Ledon etablerer sig i byen.

Læs mere...

Byggetilladelse til Holmstaden

Medienyt,

Holmstaden, Koldings nye bydel med 59 outletbutikker og 100 boliger, har fået byggetilladelse og kan begynde byggeriet. Dermed er der taget et stort skridt mod etableringen af Holmstaden.

Læs mere...

Tresu solgt til svenske Altor

Virksomhedsnyt,

 Virksomheden Tresu i Bjert, der producerer flexo-trykmaskiner til blandt andet skrabelodder og fødevareemballage, har fået ny ejer.

Læs mere...

BlueKolding i finalen om to design-priser

Virksomhedsnyt,

Kronprins Frederik er med, når vinderne af de prestigefyldte Danish Design Awards mandag bliver kåret i Industriens Hus i København. Og det er BlueKolding også. Løsningen med opvarmning af de 83 ungdomsboliger i Design City med energien fra spildevand er nemlig med i finalen i hele to kategorier.

Læs mere...

TV Kolding lukker ned

Medienyt,

Efter næsten 30 år i byen lukker TV Kolding ned. Det har siden 2013, hvor tilskuddet fra Kulturministeriet blev givet til andre TV kanaler i region Sydjylland, været en kamp for at få solgt de produktioner, der skulle til for, at kunne betale de omkostninger der er for at holde stationen i live.

Læs mere...

Holmstaden stiller garanti

Medienyt,

Holmstaden, Koldings nye bydel med 59 outletbutikker og 100 boliger, har stillet garanti på 30 mio. kr. og de sidste detaljer om mindre jordkøb er faldet på plads. Dermed er der taget et stort skridt mod etableringen af Holmstaden.

Læs mere...

Koldings folkeskoler er kommet i fint selskab

Medienyt,

Kolding Kommune er som den fjerde kommune i Danmark kommet med i kommune-partnerskabet FabLab@school.dk. Projektet sætter barren for innovation og entreprenørskab i folkeskolen højt, og bruger forskningsbaseret viden til at gøre eleverne endnu dygtigere.

Læs mere...

Invitation til Tysklandmesse

Medienyt,

Hvis du overvejer etablering i Tyskland  så deltag på Tysklandmessen, hvor du kan deltage på workshopshvor du får du viden om det tyske marked; om skat og lovgivning, sprog, kultur og om dine muligheder.

Læs mere...

AutomationsBoost - nyt innovationsprogram

Virksomhedsnyt,

Test ny teknologi på din virksomhed. Det nye program AutomationsBoost skal både hjælpe de virksomheder, der producerer automatiseringsløsninger som fx EasyRobotics i Sønderborg og CorePath Robotics i Odense, og få flere små og mellemstore virksomheder til at investere i fremtidens løsninger.

Læs mere...

Unge dyster i faglighed

Medienyt,

DM i skills afvikles fra d. 4-6. Februar i Fredericia. Her dyster unge fra hele landet om at blive Danmarksmester i netop deres fag, og få muligheden for at gå videre til både EM og VM. 

 

Læs mere...

Dansk Tysk samarbejde under VM

Virksomhedsnyt,

Virksomhederne i Kolding bruger håndbold VM for kvinder til at styrke samarbejdet med Tyskland, der netop spiller sine VM kampe i Kolding.

Læs mere...

100-års fødselsdag

Virksomhedsnyt,

Dansk Gummi Industri kan fredag fejre sin 100-års fødselsdag med fjerde generation bag rattet

Læs mere...

Grøn indkøbspris 2015

Medienyt,

Kolding Kommune er indstillet til Grøn Indkøbspris 2015 for at investere i brintbiler og brint-tankstation sammen med en række samarbejdspartnere. 

Læs mere...

Kæmpe succes med Åben Virksomhed

Virksomhedsnyt,

Der var gang i dørhåndtagene, da unge sammen med deres forældre i denne uge var inviteret på besøg hos en række virksomheder i Koldingområdet.

Læs mere...

Find nye udenlandske partnere

Virksomhedsnyt,

Er du på udkig efter nye leverandører, et nyt agentur eller leder du efter en bestemt teknologi, så er der hjælp at hente i største b2b-netværk, Enterprise Europe Network.

Læs mere...