CO2-klubben er netværket for medlemmer i Foreningen Business Kolding, som har fokus på grøn omstilling, FN’s verdensmål, samt bæredygtighed. Netværket er både for virksomheder, der er godt igang med deres grønne omstilling, og dem der endnu ikke er helt så langt.

Formålet med CO2-klubben er at udvikle et stærkt grundlag for virksomhedernes grønne omstilling. Dette sker når vi på netværksmøder og til arrangementer samles for at få tilført ny viden, og når medlemmerne deler den viden og erfaring de allerede har, med hinanden. Netværket kan også være ramme for workshops, hvor der arbejde mere konkret med et bestemt emne.

Målet med CO2-klubben er at løfte viden- og kompetenceniveauet hos medlemmerne, og derved bidrage til, at erhvervslivet I Kolding kommune kommer I førertrøjen på den grønne omstilling.

For at blive medlem af CO2 klubben skal du være medlem af Foreningen Business Kolding eller Erhvervsgruppen Kolding. Herefter er medlemskab af CO2-Klubben er gratis.

Tilmelding til CO2 klubben

Ja, jeg accepterer betingelserne.

Håndtering af persondata i Business Kolding

Ved tilmelding, accepterer du samtidig, at Business Kolding (dataansvarlig) behandler dine indtastede data i tråd med persondataloven, og på nedenstående betingelser:

  • Dine indtastede oplysninger overføres og gemmes i Business Koldings interne IT-systemer
  • Oplysningerne indsamles og behandles ifm. arrangementshåndtering og efterfølgende erhvervsservice til den pågældende virksomhed
  • Oplysningerne gemmes i min. 5 år efter arrangementet, jfr. gældende lovgivning, herunder regnskabsloven
  • Eventuelle deltagerlister (navn og virksomhed) kan distribueres til arrangementets deltagere, samt oplægsholdere
  • Ved nogle arrangementer vil der blive taget billeder og video, som bruges ifm. medie- og presseomtale, og på Business Koldings hjemmeside og sociale medier
  • Oplysningerne behandles udelukkende af medarbejderne hos Business Kolding og videresælges ikke til tredjepart
  • Du har iflg. persondataforordningen ret til indsigt, sletning eller blokering af registrerede data eller indsigelse, og berigtigelse af oplysninger, der er urigtige, vildledende eller på lignende måde er behandlet i strid med lovgivningen
  • Du kan klage over behandlingen af personoplysninger til Datatilsynet

Læs mere om Business Koldings persondatapolitik eller kontakt Business Kolding, Sdr. Havnegade 7, 6000 Kolding. Tlf. 76 33 21 11, info@businesskolding.dk.