Spinnovation er et iværksætterforløb, der kan få etablerede virksomheder til at tænke ud af boksen og re-iværksætte sig selv.

Virksomhed
Går du, eller en anden i virksomheden, med en rigtig god idé? Og har I oven i købet kunder der spørger på produktet? Men I har ikke tiden til at gøre den til en forretning? Så er Spinnovation lige noget for dig.

Iværksætter
Er du lavet af det rette stof, og har lysten til at springe ud som iværksætter, men mangler den gode idé? Så er Spinnovation lige noget for dig.

I et Spin-off forløb understøtter Business Kolding udviklingen af idéer, der udspringer af etablerede virksomheder, og som har potentialet til at blive en selvstændig virksomhed – gerne i et samarbejde mellem den etablerede virksomhed og en/flere nøgleperson(er), der har interesse i at udvikle idéen, og dermed skabe en ny virksomhed, der kan skabe arbejdspladser.

Ofte har Spin-off projekter et større forretningsmæssigt potentiale, da man kan bygge videre på den etablerede virksomheds erfaringer.

Business Kolding hjælper gerne med at

  • Definere hvor i forløbet idéen er
  • Definere hvor idéen skal være efter et Spin-off forløb
  • Lave en plan for forløbet, lige som vi gerne deltager i møder
  • Skabe det rette match mellem virksomhed og iværksætter

Mere information
Ønsker du mere information om et Spinn-off forløb, så kontakt Iværksætterchef Claus Nygaard Jensen på mail cnj@businesskolding.dk eller tel 5189 4361.

Kontakt for mere info

Tel +45 5189 4361
cnj@businesskolding.dk
Chef for Iværksætteri og Entreprenørskab

Claus Nygaard Jensen

Navigation

  1. Rådgivning
  2. Netværk
  3. Forløb