POWER UP er et intensivt opstartsforløb til nye iværksættere, hvor du arbejder med din egen virksomheds idé som case.

Gennem POWER UPs intensive workshopforløb får du skærpet og konceptualiseret din idé og dit koncept, udviklet en bæredygtig forretningsmodel og styrket dine chancer for overlevelse.

HVAD er POWER UP for dig?

Et kreativt opstartsforløb for dig, som er kommet videre fra idéfasen og nu er klar til at tage skridtet videre og starte egen virksomhed. Det er et intensivt forløb på 4 måneder med fokus på salg, netværk, forretningen og kernen i dit koncept.

Undervisningen i POWER UP har fokus på designprocesser og -værktøjer, peer-to-peer-læring, erfaringsudveksling fra selvstændige virksomheder og kompetenceafdækning baseret på personlighedsprofiler.

Læs mere om modulerne og indholdet på Power Up i programmet

HVORDAN kan jeg deltage på POWER UP?

Næste POWER UP starter i Vejle og Svendborg marts 2018.:

Power 8 i Spinderihallerne: kl. 8.45-12.45,  torsdage hver 14. dag. Opstart 8. marts.

Power 9 (engelsk) i Spinderihallerne: kl. 17-21.00, tirsdage hver 14. dag. Opstart 13. marts. 

Power 10 på Fremtidsfabrikken: kl. 8.45-12.45,  onsdage hver 14. dag. Opstart 7. marts.

Du skal ansøge om at komme på forløbet. Vi screener alle ansøgere gennem interviews for at mikse holdene og sikre os, at Power Up er det rette tilbud til dig. Du kan finde programmer og ansøgningskemaer på Medstrøms hjemmeside. 

Hvis du har spørgsmål til forløb og hold, så kontakt Tina Nikolajsen på mail eller telefon 2159 0221. Du kan også læse mere på MEDSTRØMs hjemmeside

Uddannelsesforløbet er GRATIS. Din betaling er din tid og dit engagement. Du skal registrere dit tidsforbrug på at deltage i uddannelsesforløbet og indlevere udvalgte virksomhedsdata for 2014, 2015, 2016 og 2017.

HVAD siger tidligere deltagere?

”At være en del af power Up har givet mig selvtillid! Tiltro til at jeg har noget som jeg KAN gøre til mit levebrød! Jeg har fået en bedre forståelse for, hvordan jeg skal drive en virksomhed, udefra og ind"

”For mig har Power Up givet mig indsigt, både i mig selv og det at lave firma. Det har udviklet min idé, min præsentation og min viden, og jeg føler at jeg har fået oplysning om alle de ting der skal til for at få succes i min virksomhed. Jeg har fået udvidet mit netværk og er fantastisk glad for det!”

"Jeg har fået foldet min idé helt ud - pillet den fra hinanden og fået den sat sammen igen, som en stærk grundpille for at kunne gøre min drøm til virkelighed."

Læs flere udtalelser fra tidligere deltagere her.


OM Power Up

Spinderihallerne står for planlægning og gennemførelse af aktiviteterne i POWER UP. Den lokale rekruttering og koordinering af deltagere deles mellem Fremtidsfabrikken, Spinderihallerne og Business Kolding.

Power Up er en del af projektet MEDSTRØM. MEDSTRØM er finansieret af EU Socialfond og Regionale Erhvervsudviklingsmidler. 

Læs mere på www.medstroem.dk