POWER UP er et intensivt opstartsforløb til nye iværksættere, hvor du arbejder med din egen virksomheds idé som case.

Gennem POWER UPs intensive workshopforløb får du skærpet og konceptualiseret din idé og dit koncept, udviklet en bæredygtig forretningsmodel og styrket dine chancer for overlevelse.

HVAD er POWER UP for dig?

Power Up 2.0 hjælper dig med at opbygge dit brand, uanset om det er inden for livsstils, interiør, accessories, mode, den nye Bülow lakrids, bæredygtige koncepter eller medieproduktion fra kogebøger, coffeetable-books til fotografi og grafisk design.

Læs mere om modulerne og indholdet på Power Up

Download programmet

HVORDAN kan jeg deltage på POWER UP?

Næste Power Up-hold starter i Vejle og Svendborg 19. februar 2019. Fælg evt. med på Medstrøms Facebook eller hjemmeside

HVAD siger tidligere deltagere?

”At være en del af power Up har givet mig selvtillid! Tiltro til at jeg har noget som jeg KAN gøre til mit levebrød! Jeg har fået en bedre forståelse for, hvordan jeg skal drive en virksomhed, udefra og ind"

”For mig har Power Up givet mig indsigt, både i mig selv og det at lave firma. Det har udviklet min idé, min præsentation og min viden, og jeg føler at jeg har fået oplysning om alle de ting der skal til for at få succes i min virksomhed. Jeg har fået udvidet mit netværk og er fantastisk glad for det!”

"Jeg har fået foldet min idé helt ud - pillet den fra hinanden og fået den sat sammen igen, som en stærk grundpille for at kunne gøre min drøm til virkelighed."

Læs flere udtalelser fra tidligere deltagere her.


OM Power Up

Spinderihallerne står for planlægning og gennemførelse af aktiviteterne i POWER UP. Den lokale rekruttering og koordinering af deltagere deles mellem Fremtidsfabrikken, Spinderihallerne og Business Kolding.

Power Up er en del af projektet MEDSTRØM. MEDSTRØM er finansieret af EU Socialfond og Regionale Erhvervsudviklingsmidler. 

Læs mere på www.medstroem.dk