Højspænding er et eksklusivt forløb til dig, der ønsker hjælp til at accelerere din virksomheds potentiale.

Hvad

Du får en toptunet forretningsmodel der er klar til gazellevækst, målrettet og kompetent sparring, netværk i hele regionen samt 360 graders afdækning af potentiale, udfordringer og kritiske succesfaktorer.

Hvem

Forløbet er målrettet kreative/innovative selvstændige, hvis produkt eller ydelse har vist sit værd og nu har potentiale til at komme bredere ud. For at deltage skal du have et CVR-nummer registreret i Region Syddanmark og oprettet efter 1. januar 2012.

Pris

Du får en-til-en sparring til en værdi af op til 100.000 kr., hvoraf du selv betaler op til halvdelen. Derudover  betaler du med din tid og dit engagement i form af timeregistrering og ved at indlevere udvalgte virksomhedsdata.

Skal du være med? 

Der køres i alt 25 forløb i regionen frem til 2018. Skal du være en af de 25, så kontakt os for en indledende samtale:

Business Kolding: 

  • Jakob Thoftdahl Westphall: Tlf. 4012 3239, email 
  • Tina Nikolajsen: Tlf. 2159 0221, email

Fremtidsfabrikken på Sydfyn:

Spinderihallerne i Vejle:

Eksportworkshop i Berlin

Den 12.-14. april 2018 inviterede Højspænding til til 3 dages eksport-workshop i BerlinTilbuddet var målrettet nuværende og potentielle Højspænding-deltagere. Du kan se billeder fra workshoppen her. Er du interesseret i at høre mere om kommende workshops, kan du blive skrevet på venteliste

 

Business Kolding står for planlægning og gennemførelse af aktiviteterne i HØJSPÆNDING. Den lokale rekruttering og koordinering af deltagere deles mellem Fremtidsfabrikken, Spinderihallerne og Business Kolding.

HØJSPÆNDING er en del af projektet MEDSTRØM. MEDSTRØM er finansieret af EU Socialfond og Regionale Erhvervsudviklingsmidler. 

Læs mere på www.medstroem.dk