Kolding Erhvervsgruppe

Kolding Erhvervsgruppe

Kontaktperson
Amanda Nielsen
amanda@gobuddy.dk
+45 2783 8802

Netværket har 47 medlemmer og mødes 20 gange årligt - 3 møder hhv. forår/efterår i de underliggende grupper: Campus-gruppen, Iværksætter-gruppen og Udviklingsgruppen 2 årlige generalforsamlinger med opfølgning af årets initiativer og aktiviteter.

Erhvervsgruppen Kolding blev grundlagt af Arne Hougaard i 2012, med formål om at støtte lokale initiativer og projekter via virksomheder og erhvervsledere.

I samarbejde med kommunen og andre lokale foreninger vil Erhvervsgruppen Kolding skabe mere opmærksomhed, positiv omtale og spændende arrangementer indenfor bl.a.: Kultur Musik Sport By- og egnsudvikling Gennem fælles indsats på tværs af brancher søger Erhvervsgruppen Kolding at styrke netværk og erfaringsudveksling mellem byens ledere og virksomhedsejere i forhold til at støtte op om byens ‘fyrtårne’ og skabe en attraktiv by for Koldings borgere, virksomheder, studerende og tilflyttere. Erhvervsgruppen Kolding står bl.a. bag Kolding Light Festival og støtter op omkring Studie-Rock i Campus Kolding mm.