House of Innovation er Business Koldings innovative iværksættermiljø. Huset er et inspirerende iværksætter- og rådgivningshus og "Det naturlige sted at starte".

House of Innovation er omdrejningspunkt for Business Koldings samlede iværksætterindsats.

Omkring 40 virksomheder har pt. lejet sig ind i de attraktive kontorfaciliteter, hvilket betyder, at mere end 60 personer dagligt benytter miljøet. Nye lejere bliver hurtigt en del af et stærkt og inspirerende netværk, hvor alle har noget at byde ind med.

House og Innovation tilbyder også professionelle mødefaciliteter med mulighed for tilkøb af forplejning. Er du interesseret i at høre mere om lokalerne i House of Innovation, så tag fat i Jane Duelund Sørensen.

 

Vejledning og aktiviteter for iværksættere

Hvad enten du har en god idé eller allerede har startet din egen virksomhed, så står House of Innovation til rådighed med vejledning og spændende arrangementer. Blandt de mange gode tilbud til iværksættere kan fremhæves Gratis Rådgivning hver torsdag kl. 16-18, informationsmøder om f.eks. opstart og Skat samt et engagereret mentorkorps.

Kontakt iværksætterkoordinator Chalotte Tryk, hvis du ønsker at starte virksomhed og mangler sparring til at komme videre.

House of Innovation ligger i Jernbanegade 27, der tidligere har huset Nationalbanken og Skat.

Kontakt for mere info

Tel +45 5183 2404
ct@businesskolding.dk
Iværksætterkoordinator

Chalotte Tobel Tryk

Navigation

  1. Etablering
  2. Udvikling og vækst