BlueKolding og Business Kolding sætter fokus på Parkinson. Det sker ved et velgørenhedsarrangement den 4. december.

Kom og hør Brian Guldbrandt fra Parkinsonforeningen, som vil fortælle om livet med Parkinson. Mange tror, at Parkinson ”bare” handler om at ryste, men sygdommen er et stort kompleks af symptomer, begrænsninger og bivirkninger, og det har stor betydning for de 7.300 mennesker i Danmark, der har sygdommen i kroppen hver dag – og samt deres pårørende.

Brian Guldbrandt vil blandt andet fortælle om at gå fra et topjob med mere end 70 timers arbejde om ugen til et fleksjob og om det at leve livet med Parkinson. Brian Guldbrandt har blandt flere topjobs i internationale koncerner haft op til 3.500 ansatte i 20 forskellige lande.

Kristina Schou Madsen slog i februar verdensrekorden i at løbe hurtigst til toppen af Kilimanjaro og hun vil i sit oplæg tage os med på en rejse fra idéen opstod, til planlægning af rekordforsøget samt den fysiske og mentale forberedelse samt berette om dagen, hvor hun slog rekorden med over 16 min. Kristina vil undervejs berøre emner som at bevare motivation, sætte sig mål, præstere under pressede forhold og ikke mindst hendes glæde og velvære ved at være fysisk aktiv.

Efter foredraget vil Kristina tage jer med på en kort løbetur, hvor alle kan være med. Hun vil fortælle lidt om generel løbeteknik, og hvordan man kan løbe mere effektivt.

Der vil være kaffe, kage og frugt ved starten af arrangementet.

Der er kun 60 pladser og alle indtægter går ubeskåret til Parkinsonforeningen.

Tilmelding

Ja, jeg accepterer betingelserne.

Håndtering af persondata i Business Kolding

Ved tilmelding, accepterer du samtidig, at Business Kolding (dataansvarlig) behandler dine indtastede data i tråd med persondataloven, og på nedenstående betingelser:

  • Dine indtastede oplysninger overføres og gemmes i Business Koldings interne IT-systemer
  • Oplysningerne indsamles og behandles ifm. arrangementshåndtering og efterfølgende erhvervsservice til den pågældende virksomhed
  • Oplysningerne gemmes i min. 5 år efter arrangementet, jfr. gældende lovgivning, herunder regnskabsloven
  • Eventuelle deltagerlister (navn og virksomhed) kan distribueres til arrangementets deltagere, samt oplægsholdere
  • Ved nogle arrangementer vil der blive taget situationsbilleder, som bruges ifm. medie- og presseomtale, og på Business Koldings hjemmeside og sociale medier
  • Oplysningerne behandles udelukkende af medarbejderne hos Business Kolding, de offentliggøres ikke, og videresælges ikke til tredjepart
  • Du har iflg. persondataforordningen ret til indsigt, sletning eller blokering af registrerede data eller indsigelse, og berigtigelse af oplysninger, der er urigtige, vildledende eller på lignende måde er behandlet i strid med lovgivningen
  • Du kan klage over behandlingen af personoplysninger til Datatilsynet

Læs mere om Business Koldings persondatapolitik eller kontakt Business Kolding, Sdr. Havnegade 7, 6000 Kolding. Tlf. 76 33 21 11, info@businesskolding.dk.

04. december 2018
kl. 15:00 - 17:00
Business Kolding, Pakhuset
Sdr. Havnegade 7
6000 Kolding
200,- betales på dagen, kontant/MobilePay
Jørgen Fuglsang
jfb@businesskolding.dk
23421550
Entré betales i døren