Ledelse sker mellem mennesker, og derfor er din evne til at danne, udvikle og være i relationer afgørende for, hvordan du lykkes som leder. Evnen til at relatere sig er således fremtidens kernekompetence inden for ledelse.

I samarbejde med DM inviterer Business Kolding til fyraftensmøde om relationel ledelse, hvor ledelsesrådgiver Gitte Svanholm giver dig nye idéer og værktøjer til din ledelsesrolle, samtidig med at du bliver klogere på dig selv som leder.

Dine relationer er dit vigtigste værktøj, når du skal skabe den tillid, der er nødvendig i dit ledelsesvirke. Men hvilke relationer har du egentlig lige nu – er de gode eller dårlige? Og hvad betyder de for dine muligheder og de konflikter, du som leder kan opleve?

På mødet får du rig mulighed for at sætte dig selv og din egen praksis under lup.

Oplægsholder: Gitte Svanholm, ledelsesrådgiver, tidligere HR Partner i Novo Nordisk og forfatter til ’Fremtidens leder – en psykologisk værktøjskasse’.

Vi serverer en sandwich til mødet

Tilmelding

Ja, jeg accepterer betingelserne.

Håndtering af persondata i Business Kolding

Ved tilmelding, accepterer du samtidig, at Business Kolding (dataansvarlig) behandler dine indtastede data i tråd med persondataloven, og på nedenstående betingelser:

  • Dine indtastede oplysninger overføres og gemmes i Business Koldings interne IT-systemer
  • Oplysningerne indsamles og behandles ifm. arrangementshåndtering og efterfølgende erhvervsservice til den pågældende virksomhed
  • Oplysningerne gemmes i min. 5 år efter arrangementet, jfr. gældende lovgivning, herunder regnskabsloven
  • Eventuelle deltagerlister (navn og virksomhed) kan distribueres til arrangementets deltagere, samt oplægsholdere
  • Ved nogle arrangementer vil der blive taget situationsbilleder, som bruges ifm. medie- og presseomtale, og på Business Koldings hjemmeside og sociale medier
  • Oplysningerne behandles udelukkende af medarbejderne hos Business Kolding, de offentliggøres ikke, og videresælges ikke til tredjepart
  • Du har iflg. persondataforordningen ret til indsigt, sletning eller blokering af registrerede data eller indsigelse, og berigtigelse af oplysninger, der er urigtige, vildledende eller på lignende måde er behandlet i strid med lovgivningen
  • Du kan klage over behandlingen af personoplysninger til Datatilsynet

Læs mere om Business Koldings persondatapolitik eller kontakt Business Kolding, Sdr. Havnegade 7, 6000 Kolding. Tlf. 76 33 21 11, info@businesskolding.dk.

28. maj 2019
kl. 17:00 - 19:00
Pakhuset
Sdr. Havnegade 7
6000 Kolding
Gratis
No-show-fee på kr. 90 kr.,- opkræves ved udeblivelse eller afbud senere end 24 timer før arrangementsstart.
Signe Z. N. Madsen
simad@businesskolding.dk