Er det nødvendigt med en professionel bestyrelse? Kom til morgenmøde hos IPW Systems og hør mere, når de slår dørene op for det næste møde i IT Kolding-netværket.

Undersøgelser viser at virksomheder med en professionel bestyrelse har højere vækst og bedre indtjening. Men hvornår skal man have en professionel bestyrelse?

På dette netværksmøde hos IPW Systems, deler Anita Larsen, Adm. direktør, IPW Systems sine erfaringer og lægger op til debat om fordele og ulemper ved at anvende en professionel bestyrelse- når man har en mindre virksomhed.

Endvidere får vi besøg af Jens Gamauf Madsen, Adm. Direktør, IBC, som i en periode har arbejdet med at realisere et projekt på Innovationsfabrikken, hvor uddannelse og virksomheder bindes sammen under overskriften ”Innovation og digitalisering”. Vi får et indblik i projektstatus og I får mulighed for at give jeres umiddelbare tanker og idéer til projektet.

Deltagelse på morgenmødet kræver at du er medlem af netværket IT Kolding. Medlemskabet af netværket koster kun dit engagement.

Bliv en del af netværket IT-Kolding

Tilmelding

Ja, jeg accepterer betingelserne.

Håndtering af persondata i Business Kolding

Ved tilmelding, accepterer du samtidig, at Business Kolding (dataansvarlig) behandler dine indtastede data i tråd med persondataloven, og på nedenstående betingelser:

  • Dine indtastede oplysninger overføres og gemmes i Business Koldings interne IT-systemer
  • Oplysningerne indsamles og behandles ifm. arrangementshåndtering og efterfølgende erhvervsservice til den pågældende virksomhed
  • Oplysningerne gemmes i min. 5 år efter arrangementet, jfr. gældende lovgivning, herunder regnskabsloven
  • Eventuelle deltagerlister (navn og virksomhed) kan distribueres til arrangementets deltagere, samt oplægsholdere
  • Ved nogle arrangementer vil der blive taget situationsbilleder, som bruges ifm. medie- og presseomtale, og på Business Koldings hjemmeside og sociale medier
  • Oplysningerne behandles udelukkende af medarbejderne hos Business Kolding, de offentliggøres ikke, og videresælges ikke til tredjepart
  • Du har iflg. persondataforordningen ret til indsigt, sletning eller blokering af registrerede data eller indsigelse, og berigtigelse af oplysninger, der er urigtige, vildledende eller på lignende måde er behandlet i strid med lovgivningen
  • Du kan klage over behandlingen af personoplysninger til Datatilsynet

Læs mere om Business Koldings persondatapolitik eller kontakt Business Kolding, Sdr. Havnegade 7, 6000 Kolding. Tlf. 76 33 21 11, info@businesskolding.dk.

22. august 2018
kl. 07:30 - 09:00
IPW Systems
Olaf Ryes Gade 7R, 1 tv
6000 Kolding
Majbritt Lykke Sørensen
mls@businesskolding.dk
2459 8187
Sidste frist for tilmelding til morgenmødet er den 20. august 2018.