Kom med, når Koldinghus inviterer medlemmer af Kolding Handelsråd og Kolding Turistforening til at se og høre om udstillingen "Prinsesse af Tiden. H.K.H. Prinsesse Benedikte og 75 års Danmarkshistorie".

Til medlemmer af Kolding Handelsråd og Kolding Turistforening

27. april åbner Koldinghus en stor udstilling med titlen ”Prinsesse af Tiden. H.K.H. Prinsesse Benedikte og 75 års Danmarkshistorie”. Udstillingen er med til at markere museets protektors 75-års fødselsdag.

Koldinghus vil gerne invitere alle medarbejdere i medlemsvirksomhederne til at se og høre om udstillingen.

Som deltager ved arrangementet modtager du 2 fribilletter, så du efterfølgende kan besøge udstillingen sammen med en ledsager (værdi: 250 kr.).

Program
08:00

Velkomst og introduktion til udstillingen "Prinsesse af Tiden. H.K.H. Prinsesse Benedikte og 75 års Danmarkshistorie".

8:45

Morgenkaffe og mulighed for at se udstillingen.


Om udstillingen

Den 29. april 2019 fylder protektor for Museet på Koldinghus, Prinsesse Benedikte, 75 år, og museet markerer begivenheden med særudstillingen "Prinsesse af Tiden. H.K.H. Prinsesse Benedikte og 75 års Danmarkshistorie", som kan ses i perioden 28. april – 3. november 2019.

Besøgende i udstillingen kan gennem et udvalg af Prinsessens personlige brugs- og beklædningsgenstande komme helt tæt på Prinsessens personlige historie. Udover gallakjoler, smykker og ordner udstilles også Prinsessens brudekjole fra 1968.

Den fire etager store ruinsal på Koldinghus danner rammen om udstillingen; Hver etage behandler et centralt tema, som har været omdrejningspunkt i Prinsessens liv og virke, lige fra prinsesserollen til det store protektionsarbejde, som Prinsessen gennem årene har udført for en lang række nationale og internationale organisationer inden for bl.a. spejderbevægelsen, ridesporten og handicap- og sundhedsorganisationer.

En af etagerne er viet til Prinsessens store interesse for og engagement i den danske og internationale spejderbevægelse. Her vil besøgende bl.a. kunne se både Dronning Ingrids og Prinsesse Benediktes spejderuniformer, og i en række spejdertelte formidles spejderbevægelsens værdier om fællesskab og personlig udvikling.

På en anden etage fokuserer udstillingen på Prinsessens livslange interesse for heste, hestesport og hesteavl – en interesse, som hun deler med sin datter, Prinsesse Nathalie, der i mange år har været i verdenseliten inden for dressur, og var med til at sikre Danmark en bronze-medalje for hold ved OL i Hong Kong i 2008.

Læs mere om udstillingen her.

Øverste foto er fra udstillingsåbning af ”Fabergé, Zarens hofjuvelér og forbindelsen til den danske kongefamilie” på Koldinghus i 2015.

Tilmelding

Ja, jeg accepterer betingelserne.

Håndtering af persondata i Business Kolding

Ved tilmelding, accepterer du samtidig, at Business Kolding (dataansvarlig) behandler dine indtastede data i tråd med persondataloven, og på nedenstående betingelser:

  • Dine indtastede oplysninger overføres og gemmes i Business Koldings interne IT-systemer
  • Oplysningerne indsamles og behandles ifm. arrangementshåndtering og efterfølgende erhvervsservice til den pågældende virksomhed
  • Oplysningerne gemmes i min. 5 år efter arrangementet, jfr. gældende lovgivning, herunder regnskabsloven
  • Eventuelle deltagerlister (navn og virksomhed) kan distribueres til arrangementets deltagere, samt oplægsholdere
  • Ved nogle arrangementer vil der blive taget situationsbilleder, som bruges ifm. medie- og presseomtale, og på Business Koldings hjemmeside og sociale medier
  • Oplysningerne behandles udelukkende af medarbejderne hos Business Kolding, de offentliggøres ikke, og videresælges ikke til tredjepart
  • Du har iflg. persondataforordningen ret til indsigt, sletning eller blokering af registrerede data eller indsigelse, og berigtigelse af oplysninger, der er urigtige, vildledende eller på lignende måde er behandlet i strid med lovgivningen
  • Du kan klage over behandlingen af personoplysninger til Datatilsynet

Læs mere om Business Koldings persondatapolitik eller kontakt Business Kolding, Sdr. Havnegade 7, 6000 Kolding. Tlf. 76 33 21 11, info@businesskolding.dk.

02. maj 2019
kl. 08:00 - 09:30
Koldinghus
Koldinghus 1
6000 Kolding
Gratis
Nanna Ebert
ne@koldinghus.dk
+45 7979 1074