WEBINARET ER DESVÆRRE AFLYST!

Business Kolding har inviteret Kristina fra KriXrun til en snak om hvordan man kan bruge de mentale redskaber i sporten og overfører det på virksomheden. Hun kommer også ind på hvordan man får vendt negative situationer og kommer videre fra det der kan virke håbløst.

Kristina Schou Madsen har vundet nogle af verdens hårdeste etapeløb, som f.eks. Jungle Ultra, 230 km gennem Amazonas Jungle samt Desert Ultra, 256 km i den Namibiske ørken med temperaturer på 55 grader. Hun har verdensrekord i at løbe hurtigst til toppen af Kilimanjaro – og så har hun løbet – og vundet - 7 maratonløb på 7 dage på alle verdens 7 kontinenter.

Ud over at være professional løber driver hun virksomheden KriXrun, en virksomhed med mange ben: Træningsvejledninger, webshop, løberejser, foredrag, motionsløb og virtuelle løb.

Sådan ser man ud når man har vundet 7 maratonløb på 7 dage på alle verdens 7 kontinenter!

Kristina har tilpasset virksomheden den nye situation, april måned har været den måned med den højeste omsætning nogensinde.

- Jeg er ikke bange for at begå fejl og prøve nye ting af. At spørge sig selv, hvad er det værste, der kan ske er en god øvelse til at tage springet ud i det uvisse og desværre tror jeg, at frygten for at fejle dræber mange drømme, slutter Kristina.

Webinaret er finansieret af EU Socialfond og Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse. Læs mere på www.medstroem.dk 

28. maj 2020
kl. 09:00 - 10:00
WEBINAR
Gratis
Arrangementet er AFLYST!