Står din arbejdsplads foran at skulle investere i nye IT-løsninger eller opgradere gamle IT-løsninger? Er du er en del af den proces, som bruger eller beslutningstager?

Så KAN du blive nødt til at tage stilling til, hvorvidt dine systemer kan/skal ”køre i skyen”. Kolding IT og IT-Forum indbyder hermed til en formiddag, hvor en række indlægsholdere forklarer forskellige praktiske aspekter vedr. Cloud Computing”.

Vi håber, at kunne klæde dig på til at træffe gode beslutninger, når du/I skal vælge virksomhedens kommende IT-løsninger.

Program
07:30

Morgenkaffe, velkomst og præsentation af NEXTTECH
V/ Direktør, Karsten Friis Hansen

08:00

Fra ”server i kælderen” til ”data i skyen"
Fra hardware til services. Fra kæmpeinvestering til løbende abonnement. Et kort rids over de seneste års udvikling mod mere og mere cloud-baseret IT.
Hvad er de nyeste trends og hvad betyder det for virksomhedens IT-kompetencer.
V/ Uddannelseschef Per Søgaard Toft fra IBA

08:45

Microsofts ”univers i skyen”
Microsofts univers i skyen hedder Azure. Hvordan fungerer det? Hvad skal der til for at flytte ”ud i skyen”? Hvad betyder det for IT-driften, praktisk og økonomisk.
V/ Torben Juhl, Partner Technology Strategist fra Microsoft.

09:30

Pause og Netværk

09:45

Det praktiske eksempel:
Med udgangspunkt i Microsoft Dynamics 365 (CRM) demonstreres, hvordan forskellige applikationer i skyen kan optimere samarbejde og dataflow mellem salg og marketing.
V/ Claus Didrichsen, Direktør, C2-Relations

10:15

Afslutning og Netværk
Mulighed for rundvisning på 3-D printcenteret NEXTTECH.

Tilmelding

Ja, jeg accepterer betingelserne.

Håndtering af persondata i Business Kolding

Ved tilmelding, accepterer du samtidig, at Business Kolding (dataansvarlig) behandler dine indtastede data i tråd med persondataloven, og på nedenstående betingelser:

  • Dine indtastede oplysninger overføres og gemmes i Business Koldings interne IT-systemer
  • Oplysningerne indsamles og behandles ifm. arrangementshåndtering og efterfølgende erhvervsservice til den pågældende virksomhed
  • Oplysningerne gemmes i min. 5 år efter arrangementet, jfr. gældende lovgivning, herunder regnskabsloven
  • Eventuelle deltagerlister (navn og virksomhed) kan distribueres til arrangementets deltagere, samt oplægsholdere
  • Ved nogle arrangementer vil der blive taget situationsbilleder, som bruges ifm. medie- og presseomtale, og på Business Koldings hjemmeside og sociale medier
  • Oplysningerne behandles udelukkende af medarbejderne hos Business Kolding, de offentliggøres ikke, og videresælges ikke til tredjepart
  • Du har iflg. persondataforordningen ret til indsigt, sletning eller blokering af registrerede data eller indsigelse, og berigtigelse af oplysninger, der er urigtige, vildledende eller på lignende måde er behandlet i strid med lovgivningen
  • Du kan klage over behandlingen af personoplysninger til Datatilsynet

Læs mere om Business Koldings persondatapolitik eller kontakt Business Kolding, Sdr. Havnegade 7, 6000 Kolding. Tlf. 76 33 21 11, info@businesskolding.dk.

11. september 2018
kl. 07:30 - 10:30
NEXTTECH
Tvedvej 7
6000 Kolding
Majbritt Lykke Sørensen
mls@businesskolding.dk
2459 8187
Sidste tilmelding er fredag den 7. september 2018.