Business Kolding inviterer til første morgenmøde efter sommerferien - denne gang med fokus på online B2B salg.

Bliv bedre til at forstå dine kunder, og opnå bedre salgsresultater. Business Kolding er klar med det første morgenmøde - denne gang med fokus på B2B salg. Morgenmødet vil blive holdt hos Y-Design i Kolding.

Fremtidens sælgere vil have flere kontaktplatforme til sine kunder end gårsdagens. Der er eksperter som tror, at en meget stor del af den kontakt mellem køber og sælger, som i dag foregår fysisk, gradvist flyttes online i form af f.eks. chat funktioner. Men hvad er online salg egentlig for en størrelse? Og hvilken rolle spiller sælgeren i virksomhedens onlinekommunikation med kunderne i fremtiden?

Kom og hør om de mange nye muligheder, og udfordringer, som alle med kundekontakt skal forholde sig til i fremtiden i takt med at mere og mere salg sker online. 

Indlægget vil også indeholde betragtninger omkring, hvordan sælger og virksomhed kan tænke de sociale medier ind i deres kommunikation bl.a. ved at forstærke kunderelationer, skaffe nye kundeemner og lignende.

Program
07:45

Morgenmad og netværk

08:00

Velkomst
V/ Business Kolding

08:10

Præsentation af Y-design

08:30

Online salg
V/ Lars Lassen, IBA

09:30

Afslutning

Tilmelding

Ja, jeg accepterer betingelserne.

Håndtering af persondata i Business Kolding

Ved tilmelding, accepterer du samtidig, at Business Kolding (dataansvarlig) behandler dine indtastede data i tråd med persondataloven, og på nedenstående betingelser:

  • Dine indtastede oplysninger overføres og gemmes i Business Koldings interne IT-systemer
  • Oplysningerne indsamles og behandles ifm. arrangementshåndtering og efterfølgende erhvervsservice til den pågældende virksomhed
  • Oplysningerne gemmes i min. 5 år efter arrangementet, jfr. gældende lovgivning, herunder regnskabsloven
  • Eventuelle deltagerlister (navn og virksomhed) kan distribueres til arrangementets deltagere, samt oplægsholdere
  • Ved nogle arrangementer vil der blive taget situationsbilleder, som bruges ifm. medie- og presseomtale, og på Business Koldings hjemmeside og sociale medier
  • Oplysningerne behandles udelukkende af medarbejderne hos Business Kolding, de offentliggøres ikke, og videresælges ikke til tredjepart
  • Du har iflg. persondataforordningen ret til indsigt, sletning eller blokering af registrerede data eller indsigelse, og berigtigelse af oplysninger, der er urigtige, vildledende eller på lignende måde er behandlet i strid med lovgivningen
  • Du kan klage over behandlingen af personoplysninger til Datatilsynet

Læs mere om Business Koldings persondatapolitik eller kontakt Business Kolding, Sdr. Havnegade 7, 6000 Kolding. Tlf. 76 33 21 11, info@businesskolding.dk.

21. august 2018
kl. 07:45 - 09:30
Y-design
Dalbygade 40E
6000 Kolding
Niels Arne Lauridsen
nal@businesskolding.dk
5135 5002
Sidste tilmelding er fredag den 17. august 2018