Den 7. september inviterer Pakhuset og Medstrøm igen indenfor til netværk, Pecha Kucha-oplæg og workshop. Performancecoach Gitte Lindholt giver dig konkrete værktøjer til at få mere gennemslagskraft og kunne præsentere dig selv.

Kom og netværk med andre iværksættere, virksomheder og ildsjæle, og bliv meget klogere på hvad der foregår i Pakhuset.

Der er ledige tider til Pecha Kucha-oplæg, så hvis du er interesseret i at præsentere din virksomhed, dit projekt eller andet Pecha Kucha-form, så send en mail til Merete fra Pakhuset.  

Efter morgenmaden er der 2 timers workshop med Gitte Lindholt om at komme ud over rampen. NB! Workshoppen med Gitte Lindholt er fuldt optaget! 

Program
8.30

Pecha Kucha

Læs evt. mere om Pecha Kucha-formatet

9.30

Morgenbrød (husk tilmelding)

10.00

Kom ud over rampen med dit produkt (husk tilmelding)

Workshop i kropssprog, storytelling og præsentationsteknik

Lær at styrke dit kropssprog, så du bliver bedre til at sælge din idé. Teknikker du med fordel kan anvende til kunde- og netværksmøder, investorer og generelt, når der spørges til dit produkt eller ydelser.

På workshoppen får du konkrete værktøjer til bedre at få mere gennemslagskraft og kunne præsentere dig selv. Gennem praktiske drama- og skuespiløvelser arbejdes der bl.a. med nærvær, status og autenticitet. Derudover får du storytellingteknikker- og pitchteknikker til at skabe de gode fortællinger, som virker, og som gør, at du brænder igennem og skiller dig ud.

Gitte Lindholt er performancecoach, foredragsholder, cand. Mag. i teatervidenskab, har instrueret over 20 teaterforestillinger, optrådt på Mungo Park Kolding og seneste Ekstern Lektor ved SDU, Odense. 

Læs mere på: www.gittelindholt.dk

07. september 2018
kl. 08:30 - 12:00
Pakhuset
Bornholm
Sdr. Havnegade 7
6000 Kolding
Gratis

Arrangementet er afholdt.

Tina Nikolajsen
tn@businesskolding.dk
21590221