De sjældne unikke sælgere kan sælge uanset hvad, men med effektivt løsningssalg vil også den gennemsnitlige sælger blive effektiv og succesfuld!

Alle virksomheder – uanset størrelse - der sælger BtB eller BtC via forhandlere/distributører kan med fordel arbejde med Løsningssalg – eller Solution Selling - som salgstilgang frem for salg af produkter.

Mange virksomheder vil mene at de allerede sælger løsninger, men ofte er salgsarbejdet ikke struktureret derefter!

Tommy Langhoff
 • Tidligere professionel atlet
 • Uddannet Officer i Hæren, HD(Afsætning) og Executive Management Programme fra INSEAD
 • +25 års erfaring med orkestrering af salg og service fra roller CEO, Salgsdirektør og Konsulent

Så hvad ér Løsningssalg egentlig, hvad er potentialet og hvordan kan Løsningssalg implementeres i praksis i din virksomhed? 

Seminaret foregår i en afveksling mellem inspiration og konkrete øvelser med udgangspunkt i cases og din virksomheds egen virkelighed.

Seminaret vil være relevant for alle som deltager i beslutningstagning og eksekvering af BtB salg, f.eks. Ejer, Adm. Direktør, Salgsdirektør, Salgschef og Salgskonsulenter.

Seminaret er tidligere gennemført for grupper af virksomheder i blandt andet Horsens, Esbjerg, Tønder og Varde med tilbagemeldinger om et stort udbytte, og praktiske værktøjer der er lige til at arbejde med.

Underviseren på seminaret er Tommy Langhoff fra virksomheden eXpand.

Tilmelding

Ja, jeg accepterer betingelserne.

Håndtering af persondata i Business Kolding

Ved tilmelding, accepterer du samtidig, at Business Kolding (dataansvarlig) behandler dine indtastede data i tråd med persondataloven, og på nedenstående betingelser:

 • Dine indtastede oplysninger overføres og gemmes i Business Koldings interne IT-systemer
 • Oplysningerne indsamles og behandles ifm. arrangementshåndtering og efterfølgende erhvervsservice til den pågældende virksomhed
 • Oplysningerne gemmes i min. 5 år efter arrangementet, jfr. gældende lovgivning, herunder regnskabsloven
 • Eventuelle deltagerlister (navn og virksomhed) kan distribueres til arrangementets deltagere, samt oplægsholdere
 • Ved nogle arrangementer vil der blive taget situationsbilleder, som bruges ifm. medie- og presseomtale, og på Business Koldings hjemmeside og sociale medier
 • Oplysningerne behandles udelukkende af medarbejderne hos Business Kolding, de offentliggøres ikke, og videresælges ikke til tredjepart
 • Du har iflg. persondataforordningen ret til indsigt, sletning eller blokering af registrerede data eller indsigelse, og berigtigelse af oplysninger, der er urigtige, vildledende eller på lignende måde er behandlet i strid med lovgivningen
 • Du kan klage over behandlingen af personoplysninger til Datatilsynet

Læs mere om Business Koldings persondatapolitik eller kontakt Business Kolding, Sdr. Havnegade 7, 6000 Kolding. Tlf. 76 33 21 11, info@businesskolding.dk.

10. november 2020
kl. 07:45 - 10:00
Pakhuset
Bornholm
Sdr. Havnegade 7
6000 Kolding
Gratis
Lars Bo Frederiksen
lbf@businesskolding.dk
+45 4110 4106
Seneste tilmelding 8. november 2020