Få en smagsprøve på, hvordan animation kan bruges til teambuilding og organisationsudvikling i din virksomhed.

At lave animationsfilm kræver godt samarbejde og en stærk holdfølelse. Animator Tina Klemmensen viser på workshoppen den 23. april, hvordan du kan løse specifikke udfordringer på en kreativ og samskabende måde.

Modellervoks kan noget, som intet andet materiale kan. Det taler til sanserne, er let foranderligt og lige til at gå til. Mix det med animation, der appellerer til det narrative og du får en kreativ og sprudlende cocktail. Alle bliver opslugt af at forme, fortælle og skabe – og det baner vejen for deltagernes innovative løsninger på udfordringerne”, fortæller Tina Klemmensen.

Tina Klemmensen er uddannet illustrator fra Designskolen Kolding og stop-motion animator fra det britiske animationsfirma Aardman, der bl.a. står bag Walther og Tro-fast, Flugten Fra Hønsegården og F for får. Tina var en del af animationsindustrien i England i flere år og vendte hjem til Danmark i 2003, hvor hun siden har undervist og faciliteret kreative workshops. Hendes kunder tæller bl.a. LEGO, Novo Nordisk, Kolding Kommune, Erhvervsakademi Lillebælt, SDU, UC SYD, Koldinghus, D2I.

I marts 2019 var Tina Klemmensen TEDx speaker om netop animationsworkshops.

Målgruppen for dette arrangement er HR- og eventansvarlige, der er interesseret i at bruge kreative metoder til at visualisere virksomhedens ressourcer, idéer og løsninger i en med- og samskabende proces.

Det er en god ide at komme to eller flere fra hver virksomhed. Animation er en holdsport!

Program
07:45

Morgenmad

08:00

Animationsworkshop
V/ Tina Klemmensen

10:00

Tak for i dag

Tilmelding

Ja, jeg accepterer betingelserne.

Håndtering af persondata i Business Kolding

Ved tilmelding, accepterer du samtidig, at Business Kolding (dataansvarlig) behandler dine indtastede data i tråd med persondataloven, og på nedenstående betingelser:

  • Dine indtastede oplysninger overføres og gemmes i Business Koldings interne IT-systemer
  • Oplysningerne indsamles og behandles ifm. arrangementshåndtering og efterfølgende erhvervsservice til den pågældende virksomhed
  • Oplysningerne gemmes i min. 5 år efter arrangementet, jfr. gældende lovgivning, herunder regnskabsloven
  • Eventuelle deltagerlister (navn og virksomhed) kan distribueres til arrangementets deltagere, samt oplægsholdere
  • Ved nogle arrangementer vil der blive taget situationsbilleder, som bruges ifm. medie- og presseomtale, og på Business Koldings hjemmeside og sociale medier
  • Oplysningerne behandles udelukkende af medarbejderne hos Business Kolding, de offentliggøres ikke, og videresælges ikke til tredjepart
  • Du har iflg. persondataforordningen ret til indsigt, sletning eller blokering af registrerede data eller indsigelse, og berigtigelse af oplysninger, der er urigtige, vildledende eller på lignende måde er behandlet i strid med lovgivningen
  • Du kan klage over behandlingen af personoplysninger til Datatilsynet

Læs mere om Business Koldings persondatapolitik eller kontakt Business Kolding, Sdr. Havnegade 7, 6000 Kolding. Tlf. 76 33 21 11, info@businesskolding.dk.

Dette projekt finansieres af midler fra Den Europæiske Fond for Regionaludvikling

26. april 2019
kl. 07:45 - 10:00
Pakhuset
Bornholm
Sdr. Havnegade 7
6000 Kolding
Gratis
Majbritt Lykke Sørensen
mls@businesskolding.dk
24 59 81 87