Mennesker, der kan, vil og tør starte deres egen virksomhed, er vigtige for at skabe udvikling og vækst i Kolding – så vigtige, at vi kalder dem for Koldings Helte.

Traditionen tro inviterer vi også i år til et eksklusivt event kun for iværksættere, der har startet selvstændig virksomhed i Kolding kommune indenfor de senest tre år. Er du en af Koldings Helte, håber vi, du vil deltage.

Dette års Koldings Helte event afholdes på Kolding Rådhus, Akseltorv 1, Kolding den 6. december 2018 kl. 17.00 – 18.00, hvor Kolding Kommune er vært for mousserende vin og honningkager.

Borgmester Jørn Pedersen og adm. Direktør i Business Kolding, Morten Bjørn Hansen vil holde tale for Koldings Helte.

Det er gratis at deltage i arrangementet i Byrådssalen, men det er nødvendigt med tilmelding.

Du har også mulighed for at købe billet til den efterfølgende gourmetmiddag i Madkælderen på Koldinghus, hvor også borgmester Jørn Pedersen og adm. Direktør Morten Bjørn Hansen deltager.

Middagen i Madkælderen starter kl. 18.30 og koster 498,- pr. person. I prisen for middagen er der snacks, vand, 2 glas vin, forret, hovedret, dessert og kaffe.

 

  TILMELD DIG HER 

06. december 2018
kl. 17:00 - 21:30
Kolding Rådhus
Akseltorv 1
6000 Kolding
Tanja Sørensen Marek
tamar@businesskolding.dk
60776027
Tilmelding er kun for virksomheder i Kolding Kommune med et CVR nummer, der ikke er mere end 3 år gammelt. Tilmelding foregår efter "først til mølle"-princippet, og tilmeldingfristen er d. 30. november 2018