Hvilke overvejelser man bør gøre sig, når man enten udvikler ny teknologi eller i det hele taget bare agerer i markedet, og hvilke konsekvenserne er der afhængig af hvilken strategi man vælger?

Har du en god ide til et fysisk produkt eller service kan det give god menig at beskytte det for at sikre din konkurrenceevne på den internationale scene. Keld Thyregod fra patentvirksomhed Zacco vil komme ind på de forskellige mulige rettighedstyper med særlig fokus på patenter. Om forarbejdet og om hvordan processen under en patentansøgning typisk vil være, samt lidt om omkostninger fra ansøgning og frem til udstedelse af nationale patenter. 

Find din internationale samarbejdspartner med Enterprise Europe Network

SDEO – også kaldet Det Syddanske EU-Kontor er dansk partner i verdens største erhvervsrettede netværk – Enterprise Europe Network (EEN)

Jesper Vestergaard Hansen fra SDEO vil præsentere Enterprise Europe Netværk og hvad netværket kan tilbyde af gratis assistance til virksomheder, der ønsker hjælp til international udvikling og hjælp til at finde samarbejdspartnere i et eller flere af de i alt 66 lander, der er med i netværket.

Efter begge oplæg er der mulighed for 1-1 sparring med ekstra info og materiale.

Program
07:45

Morgenmad, netværk

08:00

Velkomst
V/ Niels-Arne Lauridsen, Business Kolding

08:05

IPR hvad er det for en størrelse?
V/ Keld Thyregod, Zacco.

09:00

Find international samarbejdspartner med EEN
V/ Jesper Vestergaard Hansen SDEO 

09:30

Afslutning

19. juni 2018
kl. 07:45 - 09:30
Business Kolding, Pakhuset
Sdr. Havnegade 7
6000 Kolding
Gratis

Arrangementet er afholdt.

Niels Arne Lauridsen
nal@businesskolding.dk
5135 5002
ARRANGEMENTET ER AFLYST.