Reservér den 1. november 2022 til Industriens Dag, som denne gang afholdes i Kolding

Årets event for industrivirksomheder i Trekantområdet vender tilbage. I år bliver Industriens Dag holdt tirsdag den 1. november på Comwell i Kolding.  

Industriens Dag sætter fuldt fokus på industrien i Trekantområdet og inviterer til en dag fuld af inspiration, oplæg, viden, debat og netværk, hvor hovedtemaet i år er Grøn Omstilling.

Se videoen fra sidste år her: www.industriensdag.dk

Kom og mød 3 spændende talere

Helge J. Pedersen

Helge J. Pedersen er cheføkonom i Nordea og én af Danmarks mest citerede økonomer og har en helt særlig evne til at forklare, hvordan udviklingen i den globale økonomi påvirker danske virksomheder og dansk økonomi.

 

Lykke Friis

Lykke Friis er direktør for tænketanken Europa og tidligere energi- og klimaminister. Hun er ekspert på europæiske forhold og har stort kendskab til industriens udfordringer.

 

Christian Motzfeldt

Christian Motzfeldt er ny formand for Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse, formand for Triangle Energy Alliance og tidligere direktør for Vækstfonden.

 

Industriens Dag er arrangeret af Trekantområdet Danmark i samarbejde med Fremstillingsindustrien, DI Trekantområdet og de syv erhvervsorganisationer i Trekantområdet: Haderslev Erhvervsråd, Business Kolding, Vejle Erhverv, Middelfart Erhvervscenter, Business Fredericia, Billund Erhvervsfremme og UdviklingVejen.

01. november 2022
kl. 09:00 - 16:00
Comwell Kolding
Skovbrynet 1
6000 Kolding
Lars Bo Frederiksen
lbf@businesskolding.dk
+45 4110 4106
Tilmelding åbner efter sommerferien