"GDPR i Praksis" er en række netværksseminarer for persondata-ansvarlige i virksomheder i Kolding. Målet med seminarene er, at få persondatareglerne helt ind under huden.

Har du - eller arbejder du i en virksomhed? Så behandler I højst sandsynligt persondata, og skal derfor overholde persondataforordningens krav.

Men er du ikke kommet rigtig i gang, eller har du kun delvist angrebet elefanten – er denne seminarrække lige noget for dig!


Du får praktisk hjælp til at implementere reglerne i netop din virksomhed. Der bliver også tid til korte faglige oplæg, dialog, sparring og debat.

Man tilmelder sig som udgangspunkt alle seminarerne på en gang, da målet er at få din virksomhed et stort skridt henimod compliance med lovgivningen.

Der arbejdes efter Datatilsynets vejledninger og der stilles skabeloner til rådighed. Der skal forventes forberedelsestid inden man deltager i seminarene således, at man kan arbejde fokuseret på sin virksomheds compliance. Ex. skal man inden første seminar have dannet sig et overblik over systemer i virksomheden, der indeholder persondata.

Men frygt ikke - her får du netop en unik mulighed for ikke at stå alene med persondatareglerne. Gruppen bliver nemlig faciliteteret af advokat i persondataret, Claus Guldager, der har stor praktisk erfaring med at rådgive virksomheder om databeskyttelse.

 

Seminarerne kommer til at omhandle følgende: 

Seminar 1: 23. februar 2021 kl. 8.00-10.00: Projektstyring, kortlægning og dokumentation

  • Projektstyring – hvordan spiser du elefanten?
  • Informationsaktiver og IT-infrastruktur kortlægges
  • Hvilke, hvor er og hvorfra kommer personoplysninger?
  • Behandlingsgrundlag
  • Fortegnelser
  • Konsekvensanalyser

Seminar 2: 9.marts 2021 kl. 8.00-10.00: Registreredes rettigheder og virksomhedens oplysningspligter

  • Vi samler op fra dag 1
  • Registreredes rettigheder
  • Virksomhedens oplysningspligter
  • Oplysninger indsamlet fra de registrerede
  • Oplysninger indsamlet fra andre

Seminar 3: 13. april 2021 kl. 8.00-10.00: Risikovurdering, sikkerhed og databehandleraftaler

  • Vi samler op fra dag 2
  • Informationsaktiver og risici
  • Konsekvens-, trussels- og sårbarhedsvurdering
  • Risikovurdering
  • Databehandleraftaler

Seminar 4: 27. april. 2021 kl. 8.00-10.00: Politikker og awareness

  • Vi samler op fra dag 3
  • Hjemmeside - privatlivspolitik
  • Personaleadministration
  • IT-sikkerhed
  • Uddannelse og awareness

Seminar 5: 1. juni 2021 kl. 8.00-10.00: Brud og beredskab

  • Hvad er brud?
  • Hvordan skal brud håndteres?
  • Beredskabsplan

Seminarerne er for persondataansvarlige i virksomheder med 5 eller flere ansatte, eller virksomheder der behandler persondata i et stort omfang.

Max antal pladser: 20 (fordeles efter først til mølle), blot én deltager fra hver virksomhed.

Tilmelding

Ja, jeg accepterer betingelserne.

Håndtering af persondata i Business Kolding

Ved tilmelding, accepterer du samtidig, at Business Kolding (dataansvarlig) behandler dine indtastede data i tråd med persondataloven, og på nedenstående betingelser:

  • Dine indtastede oplysninger overføres og gemmes i Business Koldings interne IT-systemer
  • Oplysningerne indsamles og behandles ifm. arrangementshåndtering og efterfølgende erhvervsservice til den pågældende virksomhed
  • Oplysningerne gemmes i min. 5 år efter arrangementet, jfr. gældende lovgivning, herunder regnskabsloven
  • Eventuelle deltagerlister (navn og virksomhed) kan distribueres til arrangementets deltagere, samt oplægsholdere
  • Ved nogle arrangementer vil der blive taget situationsbilleder, som bruges ifm. medie- og presseomtale, og på Business Koldings hjemmeside og sociale medier
  • Oplysningerne behandles udelukkende af medarbejderne hos Business Kolding, de offentliggøres ikke, og videresælges ikke til tredjepart
  • Du har iflg. persondataforordningen ret til indsigt, sletning eller blokering af registrerede data eller indsigelse, og berigtigelse af oplysninger, der er urigtige, vildledende eller på lignende måde er behandlet i strid med lovgivningen
  • Du kan klage over behandlingen af personoplysninger til Datatilsynet

Læs mere om Business Koldings persondatapolitik eller kontakt Business Kolding, Sdr. Havnegade 7, 6000 Kolding. Tlf. 76 33 21 11, info@businesskolding.dk.

23. februar 2021 08:00 -
01. juni 2021 10:00
Pakhuset
Bornholm
Sdr. Havnegade 7
6000 Kolding
Gratis
No-show-fee på kr. 500,- opkræves ved udeblivelse eller afbud senere end 24 timer før arrangementsstart.
Majbritt Lykke Sørensen
mls@businesskolding.dk
+45 2459 8187