Hvordan bruger du som leder og medarbejder tiden effektivt på arbejde? Hvordan prioriterer du i opgaverne, så du skaber de bedste resultater? Kom og hør mere, når Business Kolding i samarbejde med IIH Nordic og Krifa inviterer til netværksmøde.

På netværksmødet vil IT virksomheden IIH Nordic og Krifa sammen inspirere dig ud fra disse spændende udfordringer på arbejdsmarkedet.

IIH Nordics mission er et skabe værdi igennem den nyeste teknologi og digitale viden ved hjælp af løbende uddannelse og udvikling af dygtige mennesker. Deres fokus på at være foran på viden og teknologi betyder ikke kun, at de er forrest i branchen ift. at udnytte det digitale landskabs mange muligheder for at skabe værdi for deres kunder. I starten af 2017 indførte IIH Nordic en 4-dages arbejdsuge på 30 timer for alle ansatte – uden nedgang i løn.

Krifa er Danmarks 4. største fagforening og optaget af at skabe god arbejdslyst til deres medlemmer, medarbejdere og samfund. I samarbejde med Kantar Gallup og Institut for Lykkeforskning, udgiver Krifa God Arbejdslyst Index, som er en kortlægning af arbejdslysten i Danmark. Videncenter for God Arbejdslyst udgav i 2018 en ny rapport om at vigtigheden af at mestre sit job. Mestring har stor indflydelse på deres egen trivsel og arbejdslyst og denne rapport vil være i fokus til netværksmødet.

Program
14:45

Registrering - forfriskning - netværk

15:00

Velkommen
V/ Business Kolding

15:05

Baggrund for Krisfas vision og forskning og resultater om arbejdslyst
V/ Annemette Lauridsen, Krifa

15:15

Bevæggrund for at arbejde 30 timer på en normal arbejdsuge
V/ Krista Bermann Teilmann, IIH Nordic

16:00

Pause og netværk

16:15

Krifa præsenterer seneste rapport om Mestring, i relation til IIH Nordic’s praksis
V/ Annemette Lauridsen, Krifa

16:50

Spørgsmål - netværk 

17:00

Tak for i dag

Tilmelding

Ja, jeg accepterer betingelserne.

Håndtering af persondata i Business Kolding

Ved tilmelding, accepterer du samtidig, at Business Kolding (dataansvarlig) behandler dine indtastede data i tråd med persondataloven, og på nedenstående betingelser:

  • Dine indtastede oplysninger overføres og gemmes i Business Koldings interne IT-systemer
  • Oplysningerne indsamles og behandles ifm. arrangementshåndtering og efterfølgende erhvervsservice til den pågældende virksomhed
  • Oplysningerne gemmes i min. 5 år efter arrangementet, jfr. gældende lovgivning, herunder regnskabsloven
  • Eventuelle deltagerlister (navn og virksomhed) kan distribueres til arrangementets deltagere, samt oplægsholdere
  • Ved nogle arrangementer vil der blive taget situationsbilleder, som bruges ifm. medie- og presseomtale, og på Business Koldings hjemmeside og sociale medier
  • Oplysningerne behandles udelukkende af medarbejderne hos Business Kolding, de offentliggøres ikke, og videresælges ikke til tredjepart
  • Du har iflg. persondataforordningen ret til indsigt, sletning eller blokering af registrerede data eller indsigelse, og berigtigelse af oplysninger, der er urigtige, vildledende eller på lignende måde er behandlet i strid med lovgivningen
  • Du kan klage over behandlingen af personoplysninger til Datatilsynet

Læs mere om Business Koldings persondatapolitik eller kontakt Business Kolding, Sdr. Havnegade 7, 6000 Kolding. Tlf. 76 33 21 11, info@businesskolding.dk.

06. februar 2019
kl. 14:45 - 17:00
Krifa
Merkurvej 21
6000 Kolding
Gratis
Jørgen Fuglsang
jfb@businesskolding.dk
23421550
Sidste frist for tilmelding er den 4. februar 2019 klokken 12.