Bliv skarp på hvordan du markedsfører din virksomhed på de digitale kanaler.

På dette workshopforløb får du velafprøvede og virkningsfulde værktøjer til at arbejde med din digitale markedsføring. Du vil blive introduceret til både nyhedsbreve, sociale medier, hjemmeside og alle de vigtigste forkortelser såsom SEO, SEM, PPC og meget mere. Du vil altså få kendskab til de greb, der skal til for at skabe en stærk digital tilstedeværelse.   

Workshopforløbet er for alle iværksættere, der har etableret virksomhed, og nu skal i gang med at drifte og udvikle den. Måske har du behov for viden og værktøjer til at markedsføre din virksomhed digitalt eller optimere din webshop. Din virksomhed skal være stiftet efter d. 30/8/2016.

Det er, bortset fra din tid og entusiasme, helt gratis at deltage.  

Du vil helt sikkert få mest ud af forløbet, hvis du kan se dig selv i følgende:  

  • Du ønsker at arbejde mere målrettet med din digitale markedsføring - og du har nok allerede fået lidt kilometer i benene.
  • Du ønsker grundlæggende viden om, hvordan din digitale markedsføring kan understøtte dit salg, og hvordan du skaber spændende indhold til din målgruppe.  
  • Du får konkrete værktøjer til at arbejde med markedsføring på sociale medier.
  • Du bliver klogere på, hvordan du koordinerer din tilstedeværelse og din indholdsproduktion. 
  • Du får konkret viden om, hvordan du tilpasser dit indhold til netop DIN målgruppe. 
  • Du er klar til at arbejde målrettet med opgaver og indhold - både på workshops og som hjemmearbejde mellem hver undervisning (påregn ca. 4,5 timers hjemmearbejde)

Som en del af forløbet tilbydes du 30 minutters individuel sparring med underviseren - helt kvit og frit. Denne sparring foregår efter de 3 workshop og vil danne grundlag for dit videre arbejde med din digitale strategi.

Efter workshopforløbet vil du have en god grundforståelse for digital markedsføring, samt hvad der er vigtigt for din egen markedsføringsstrategi. 

Din guide på vejen fra god idé til god forretning

Jesper Holme Jensen fra Undfreunde er digital pioner. Han lavede sin første online kampagne i 1999 for Faxe Kondi, da han arbejdede på reklamebureauet Bates. Siden dengang har han været det digitale ”ben”, der har rådgivet kunderne om denne del af kampagnerne. Med Undfreunde fortsættes det og her med særligt fokus på iværksættere og de udfordringer som man møder når man starter virksomhed.

Workshopforløbet finder sted følgende dage:

26-09-2023 08.30 - 12.30  Online
05-10-2023 08.30 - 12.30  Online
09-10-2023 08.30 - 12.30  Online

Iværksætterdanmark

Forløbet er en del af Iværksætterdanmark, og det er Morsø Erhvervsråd og Erhvervshusene der er værter på dette forløb. Iværksætterdanmark bliver finansieret af EU's Socialfond, og for at sikre at projektet gør sit bedste og leverer det tilbud til de danske iværksættere, skal du som deltager udfylde en række EU-dokumenter. De skal underskrives med NemID, og det er påkrævet, at alle dokumenter udfyldes og underskrives. 

Se alle IværksætterDanmarks aktuelle forløb.

26. september 2023 08:30 -
09. oktober 2023 12:30
Online
Gratis
Jens Vinther Christensen
jvc@mer.dk
2147 8880
Tilmelding senest 25-09-2023