Kom til Praktik- og projektdag på Det Tekniske Fakultet på Syddansk Universitet.

Det Tekniske Fakultet (TEK) på Syddansk Universitet vil gerne gøre en ekstra indsats for at bygge bro mellem regionens virksomheder og ingeniørstuderende. Til Praktik- og projektdagen kan du møde studerende, fortælle om, hvad I gerne vil udvikle i din virksomhed og aftale nærmere om, hvordan I kan samarbejde gennem et projekt- eller et praktikforløb. Dermed markedsfører du også din virksomhed overfor fremtidens ingeniører fra SDU.

Der uddannes både diplom- og civilingeniører på SDU’s 21 ingeniøruddannelser. Diplomingeniørerne tager i praktik på sjette semester. Alle laver semesterprojekter og afgangsprojekter i samarbejde med virksomheder.

Din virksomhed får en stand på ca. 3 kvadratmeter med en standvæg på ca. 2 meter gange 1,5 meter og et bord. Der er ikke mulighed for at få større eller mindre stande opstillet. Der er plads til ca. 40 besøgende virksomheder.

20. april 2016
kl. 12:00 - 16:00
Det Tekniske Fakultet
Campusvej 55
5230 Odense M
Gratis
No-show-fee på kr. Der opkræves et noshow fee på 1000 kr.,- opkræves ved udeblivelse eller afbud senere end 24 timer før arrangementsstart.

Arrangementet er afholdt.

Dagen foregår på dansk, men der vil også være udenlandske studerende til stede.